• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Džej Džej: Pripreme nikad napornije

"Zaista sam dala sve od sebe, išla do svojih granica. Osjećam da sam spremnija nego ikad", izjavila je Jelena Janković pred početak sezone.

 Džej Džej: Pripreme nikad napornije Izvor: MONDO

Najbolja teniserka svijeta Jelena Janković kaže da nikada nije radila na fizičkoj spremi kao tokom priprema za novu sezonu, a motiv joj je želja da u novoj sezoni ostvari još bolje rezultate nego 2008.

"Nikada nisam toliko pažnje obratila na kondiciju. Mnogi misle da sam fizički vrlo spremna, zato što tako izgledam. Ipak, to do sada nije bio slučaj i uvijek sam imala probleme kada sam igrala duge i teške mečeve", izjavila je Jankovićeva po dolasku u Hong Kong.

Ona će u tom gradu igrati pripremni turnir za Otvoreno prvenstvo Australije, prvi gren slem sezone, na kojem će pokušati da se konačno okiti jednom od četiri najvažnije titule.

Zimsku pauzu Jankovićeva je iskoristila da obavi visinske pripreme u Meksiku. Kasnije je, prvi put u životu, trčala i po deset kilometara dnevno.

"Nikada ranije nisam toliko trčala. Kada mi je kondicioni trener rekao da moram da pređem toliku stazu, mislila sam da ću se srušiti poslije 20 minuta".

"Zaista sam dala sve od sebe, išla do svojih granica. Sve to će mi dati veće samopuzdanje. Osjećam da sam spremnija nego ikad", dodala je popularna JJ ("Džej Džej").

Ona će do Australijan opena igrati samo na egzibiciji u Hong Kongu, gdje će predstavljati selekciju Evrope u mečevima sa timovima Rusije, SAD i Azije.

Jankovićeva će u novoj sezoni, zahvaljujući novim pravilima WTA, moći da računa i na veću pomoć trenera. Treneri će ubuduće moći da igračicama daju savjete i sa terena.

"To je sjajna stvar za tenis i podići će igru na viši nivo. Treneri će mnogo bolje moći da vide šta teniserke rade... Ali, da budem iskrena, ne koristim često pomoć trenera za vrijeme mečeva".

(Beta-AP, MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC