• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ivanović: Tenis mi je na prvom mjestu

Ana Ivanović ipak nije sa tribina pratila meč svog momka Fernanda Verdaska u Brizbejnu. Umjesto toga, otišla je u hotel da odmara.

 Ivanović: Tenis mi je na prvom mjestu Izvor: MONDO

Srpska teniserka bila je zadovoljna uspješnim početkom na turniru u Brizbejnu, ali je novinare daleko više od pobjede nad Čehinjom Kvitovom zanimao njen emotivni status i veza sa španskim teniserom Fernandom Verdaskom.

Raspored je htio da na centralnom terenu igraju Ivanović i Petra Kvitova, a odmah poslije toga Verdasko i Bernard Tomić. Ljetos prva teniserka svijeta upitana je da li će ostati na tribinama da gleda Verdaskov meč...

"Imam još neke stvari da uradim sada... možda dođem kasnije. Ali vidite i sami da je kasno. Potreban mi je oporavak poslije mog meča. Ipak je tenis na prvom mjestu", odgovorila je Ana.

Slučajno ili ne, Verdasko je pobijedio mladog Tomića rezultatom 6:4, 6:2. Istim rezultatom prethodno je trijumfovala i Ivanovićeva. Španac je izjavio da razumije Aninu odluku da ode u hotel.

"Gledao sam njen meč jer sam bio sledeći na redu. Ali da je trebalo da igram sutra, bio bih u hotelu i odmarao se. Ovdje smo zbog tenisa, koji je naš posao. Poslije Australijan opena će biti vremena da provedemo vrijeme zajedno".

Što se tiče igre, Ana je konstatovala da je najvažnije što se plasirala u drugo kolo, a usput i obradovala prosrpsku publiku na tribinama Pat Rafter arene.

"Prošlu sezonu sam završila na razočaravajući način, tako da sam ovu željela da počnem uspešno. Drago mi je da je rad koji sam uložila rezultirao pobjedom. Petra mi je slala dosta ravnih udaraca, tako da je bilo teško. Morala sam da se borim za svaki poen".

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC