• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Venus bolja od Jelene: Bila sam spora

Jelena Janković glatko je izgubila od Venus Vilijams - 6:2, 6:2, u egzibicionom okršaju između Evrope i Amerike u Hong Kongu.

 Venus bolja od Jelene: Bila sam spora  Izvor: MONDO

"Nikada nisam poklanjala mnogo pažnje takmičenjima koja služe za zagrijavanje. U karijeri sam mnogo puta jednostavno došla na jak turnir i odmah bila sposobna da pružim dobru partiju", rekla je Vilijamsova.

Za razliku od nje, Jankovićeva je izjavila da joj je poslije napornog rada u periodu između dvije sezone potrebno neko vrijeme da opet stekne osjećaj za tenis. Jelena je slabo servirala, a njeni udarci sa osnovne linije su samo povremeno bili precizni.

"Treba mi još vremena da se adaptiram na teren i lopticu, da uđem u pravi ritam. Vidjeli ste koliko sam spora bila. Reakcije su mi bile spore".

Jankovićevoj egzibicija služi kao priprema za Australijan open (od 19. januara), a naredne nedelje na turniru u Sidneju odigraće prvi zvanični meč u novoj godini

Konačnu pobjedu od 2:1 selekciji Amerike donijela je Argentinka Gizela Dulko, koja je u tri seta savladala Mađaricu Agneš Savaj - 6:4, 6:7, 6:3. Evropa je u srijedu povela sa 1:0 kada su Jelena Janković i Portugalka Mišel De Brito u dublu bile bolje od Venus Vilijams i Koko Vandevej.

Amerikanke će se u finalu sastati sa Rusijom i taj meč će se igrati u pet partija, po principu FED kup mečeva, dok će Evropa i Azija u tri partije igrati za treće mjesto.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC