• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ODBOJKA: Majorka preslišala crveno-bijele

Zvezda doživjela peti uzastopni poraz u Indesit Ligi šampiona, a čak jedanaesti računajući prethodnu sezonu - 0:3 protiv Majorke.

 ODBOJKA: Majorka preslišala crveno-bijele Izvor: MONDO

Koliko je srpska muška odbojka uspješna na reprezentativnom nivou, toliko je osrednja i bez šansi za značajniji rezultat kada su u pitanju klubovi.

Prvak Srbije već godinama je dovoljno dobar za grupnu fazu Lige šampiona, ali kada treba igrati sa najjačim timovima Evrope, onda je i jedna pobjeda misaona imenica, o plasmanu u dalje takmičenje da ne govorimo.

Crvena zvezda dočekala je špansku Drak Palmu sa Majorke, željna prvog trijumfa u ovom ciklusu takmičenja, ali je u dvorani Šumice pred 800 gledalaca ekspresno doživjela - novi poraz.

Bilo je 0:3 za goste, po setovima 20:25, 22:25 i 17:25 u meču petog kola grupe C.

Španci su od starta zaigrali maksimalno angažovano, sve vrijeme su kontrolisali i igru i rezultat, tako da će se kao treći u grupi vjerovatno "prekvalifikovati" za Kup CEV. Italijanski Lube i belgijski Ruselar pokazali su se superiornim u ovoj konkurenciji.

"Suviše smo slabo primali servis, suviše je bilo rasutih prijema i onda nije bilo moguće u kontinuitetu napadati kroz sredinu. Njihovi iskusni srednji blokeri su znali to da iskoriste. Da bi se ovakve utakmice igrale ravnopravno, morate biti na nivou u svakom elementu igre. Naš prijem bio je izuzetno loš", izjavio je trener Zvezde Željko Bulatović.

Crveno-bijeli će se oprostiti od Evrope u Maćerati, gdje naredne srijede, 21. januara, gostuju Lubeu. Trebalo bi da se dogodi čudo pa da drugu sezonu zaredom ne dožive svih šest poraza.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC