• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Udovičić: Pravi pristup za pobjedu nad Egerom

Trener vaterpolista Partizana Dejan Udovičić ocijenio je da njegova ekipa može da zabilježi dobar rezultat protiv mađarskog Egera u Evroligi.

 Udovičić: Pravi pristup za pobjedu nad Egerom Izvor: MONDO

Mađarima je subotnji meč odlučujući za plasman u četvrtfinale Evrolige.

"Za ovu utakmicu važi ono što sam rekao i pred prošli duel sa Vašašom. Ako budemo odigrali onako kako umijemo, uz pravi pristup, možemo da ostvarimo pozitivan rezultat. Eger je izuzetno nezgodan tim, sa dosta dobrih pojedinaca. Vratio im se i Peter Biroš, a meč u subotu im je sudbonosan za osvajanje jednog od prva dva mjesta u grupi", rekao je Udovičić na konferenciji za novinare.

Trener Partizana podsjetio je da je duel sa Egerom tek treći zvanični meč crno-bijelih u sezoni, što, prema njegovim riječima, "nije normalno".

"To nije normalna situacija, igramo tek treći meč u sezoni. Takođe, imali smo peh pred trening sa ekipom zagrebačke Mladosti, jer je nestalo struje na Banjici, pa smo morali da odustanemo. Ovo je već treća godina kako sparingujemo sa njima i ti treninzi su nam važni, kad već nemamo dovoljno jakih mečeva", kazao je on.

Udovičić je dodao da na put u Eger, koji se nalazi na sjeveroistoku Mađarske, vodi 14 igrača, ali je rekao da je neizvjestan nastup Nikole Rađena.

"Rađen će nositi masku zbog povrede nosa, ali vidjećemo koliko je to dobro rješenje. Već drugi put u posljednje dve godine operisao je nos i nećemo rizikovati da se povreda obnovi", zaključio je Udovičić.

Golman Partizana Branislav Mitrović rekao je da očekuje tešku utakmicu, pošto će Eger zbog važnosti meča "vjerovatno igrati i iznad svojih mogućnosti".

"Bez obzira na dobre rezultate u prošla dva kola, očekuje nas težak meč i novo dokazivanje. Oni će ići na sve ili ništa i u toj situaciji mogu da odigraju bolje nego što je to realno. Imaju i odličnu atmosferu, sjećam se da sam prije par godina igrao tamo sa Vojvodinom. Ipak, ako uradimo sve po dogovoru, ne bi trebalo da bude problema", rekao je Mitrović.

Poslije dva odigrana kola u Grupi D Evrolige, vaterpolisti Partizana imaju maksimalnih šest bodova, tri više od Vašaša. Eger je osvojio jedan bod, koliko ima i Marsej.

Utakmica između Egera i Partizana igra se u subotu od 20.30. časova.

(Beta)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC