• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kimi vjeran Ferariju, jedva čeka trke

Vozač Ferarija Kimi Raikonen demantovao je špekulacije po kojima želi da napusti ekipu "crnog konja".

 Kimi vjeran Ferariju, jedva čeka trke Izvor: MONDO

On je novinarima u timskoj bazi rekao da jedva čeka početak sezone, koja bi zbog novih propisa trebalo da donese uzbudljviju borbu.

Prvak svijeta iz 2007, prošlu sezonu je završio na razočaravajućem trećem mjestu. Sada jedva čeka da vidi da li će novi, aerodinamički dizajn automobila i druge promjene koje omogućavaju lakše preticanje uneti više zabave u šampionat.

"Nadam se da će promjene unaprijediti trku, to je ono što treba Formuli jedan. Problem je što to još uvijek ne znamo", rekao je Raikonen.

Stručnjaci i analitičari dovodili su u pitanje njegovu motivaciju prošle sezone, ali je Finac odbacio navode da se hladi njegov odnos prema F1.

"Želim da pobjeđujem isto kao što sam i prije želio. Da ne uživam u tome, ne bih bio ovde. Još sam svjetski šampion, samo ne od prošle godine. Nema razloga da mijenjam način na koji radim neke stvari", rekao je Raikonen.

Mediji su stalno povezivali dvostrukog šampiona Fernanda Alonsa iz Renoa sa prelaskom u Ferari. "Gazeta delo Sport" objavila je da postoji tajni dogovor sa Špancem da pređe u Ferari 2011. godine, kada istekne ugovr Raikonenu i Felipeu Masi.

"Imam ugovor za ovu i sljedeću godinu i ne brinem se zbog nagađanja. Uopšte ne osjećam spoljni pritisak", istakao je Raikonen.

Šef tima Ferarija Stefano Domenikali, koji je Raikonena opisao kao osobu koja "živi na svojoj planeti" (u pozitivnom smislu), takođe nije želio da komentariše špekulacije medija.

"Fernando je sjajan vozač, ali mi smo zadovoljni Kimijem i Felipeom", rekao je on.

(Beta-Rojters)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC