• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novak za pomijeranje Aus opena

"Da bi najbolji igrači mogli da uvjek pruže maksimum, potreban je fleksibilniji raspored", izjavio je Đoković poslije poraza od Nieminena.

 Novak za pomijeranje Aus opena Izvor: MONDO

Novak Đoković u petak je podržao apel Rodžera Federera za pomijeranjem Australijan opena, uz obrazloženje da je teniserima potrebno više vremena da se pripreme za iskušenja koja donosi prvi gren slem turnir sezone.

"Zdravlje igrača bi trebalo da bude na prvom mjestu. Teniska sezona je bez konkurencije najduža u svijetu sporta i mislim da bi u budućnosti trebalo da uradimo nešto na tom planu", izjavio je Đoković.

On je ukazao na činjenicu da svake godine dosta tenisera otkazuje nastup u Melburnu zbog povreda ili nespremnosti.

"Ne želite da se takve stvari događaju, bilo da ste sponzor ili teniski navijač. Razumijem da mnogi turniri imaju svoju tradiciju i istoriju, ali da bi najbolji igrači mogli da uvjek pruže maksimum, potreban je fleksibilniji raspored takmičenja".

Đoković je prošle nedjelje ispao u prvom kolu Brizbejna, a sada je dogurao do polufinala turnira u Sidneju, gdje ga je savladao Finac Jarko Nieminen (6:4, 7:6).

"Prirodno je da sam razočaran, jer nisam igrao na nivou koji očekujem od sebe, naročito ne na ovom meču. Moj forhend nije funkcionisao, a vidjeli ste da mi je Nieminen u svim važnim poenima servirao na forhend. Nisam mogao da vratim lopticu u polje".

Srpski teniser konstatovao je da je "uvek lijepo osvojiti turnir uoči gren slema", priznavši da je protivnik ovog puta bio bolji.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC