• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Karabatić: Hrvati žele da puknem!

"Jedino žele da 'puknem' i to će pokušati i na terenu. Neću pasti na takve fore, biću pametniji od toga", rekao je francuski rukometaš.

 Karabatić: Hrvati žele da puknem! Izvor: MONDO

Najbolji rukometaš svijeta Nikola Karabatić razočaran je tretmanom koji ima kod hrvatskih medija na Svjetskom prvenstvu, zbog načina na koji interpretiraju njegove izjave.

Francuski reprezentativac srpskog porijekla rekao je da mu se Hrvati žele osvetiti jer su "galski pijetlovi" dva puta pobjeđivali na Olimpijskim igrama.

"Pokušavaju da iskrive moje izjave o Hrvatskoj kako bi malo zakuvali stvari. Žele me navesti na tanak led, kako sam navodno nešto rekao o Ivanu Baliću, kako bi on odgovorio. To su takve sitnice", izjavio je Karabatić.

Rođeni Nišlija tvrdi da će hrvatski mediji i navijači na sve načine pokušati da ga isporovociraju, ali im neće pružiti to zadovoljstvo.

"Jedino žele da 'puknem' i to će pokušati i na terenu. Neću pasti na takve fore, biću pametniji od toga. Pobedili smo Hrvatsku dva puta na OI, to ih je razbesnilo i žele osvetu! Međutim, meni to nije ništa nepoznato jer to navijači i rade. Glupo je nervirati se zbog toga", dodao je dvadesetčetvorogodišnji srednji bek Kila, koji je u karijeri još branio boje Monpeljea.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC