• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kreće srpski pohod na Melburn

Srpski pohod na Melburn krenuće već prvog dana Australijan Opena.

 Kreće srpski pohod na Melburn Izvor: MONDO

Ljubitelji srpskog tenisa uživaće u noći između nedelje i ponedeljka, budući da će svih pet predstavnika izaći na teren.

Zavjesu će podići Ana Ivanović, koja će na Hajsens Areni, jedan sat poslije ponoći odmjeriti snage sa Njemicom Julijom Gerges, 107. igračicom sa WTA liste, koja prvi put učestvuje na Aus Openu.

Prva teniserka svijeta Jelena Janković će na Rod Lejver Areni igrati drugi meč dana protiv Ivon Musburger iz Austrije, dok bi u isto vrijeme i Viktor Troicki na terenu broj pet trebalo da se sastane sa iskusnim Špancem Albertom Martinom, koji će deseti put igrati u Melburnu.

Branilac trofeja Novak Đoković će na centralnom terenu igrati odmah poslije Jelene Janković. Najbolji srpski teniser i treći nosilac odmjeriće snage sa italijanskim kvalifikantom Andreom Stopinijem.

Poslednji će meč prvog kola odigrati Janko Tipsarević, četvrti duel na terenu broj pet, u kome će se sastati sa Špancem Oskarom Ernandezom.

Pravi fanovi bijelog sporta sigurno neće propustiti ni duel Jelene Dokić, koja je izborila pravo nastupa na Australijan Openu preko kvalifikacionog turnira.

Srpkinja sa australijskim pasošem prvo će se sastati sa Austrijankom Tamirom Pašek u svom petom nastupu u Melburnu, prvom poslije 2006. godine, kada je eliminisana na startu takmičenja.

Organizatori su Dokićevoj poklonili veliku pažnju, a u namjeri da joj pomognu da se vrati tenisu u potpunosti smjestili su je na drugi teren po veličini, Hajsens arenu, gdje će igrati i Ana Ivanović, peta teniserka svijeta.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC