• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

AUS OPEN: Policija motri na navijače

Organizatori Australijan Opena angažovaće veliki broj policijaca u želji da spriječe incidente koji su se dešavali protekle dvije godine na turniru.

 AUS OPEN: Policija motri na navijače Izvor: MONDO

Organizatori predstojećeg Australijan Opena u strahu da bi mogli da se ponove incidenti sa navijačima, kao u protekle dvije godine, najavili su da angažovati veći broj policijaca koji će brinuti o redu na turniru.

Tokom mečeva 2007. godine došlo je do tuče između srpskih i hrvatskih navijača, kada je policija prvi put intervenisala, dok su prošle godine probleme pravili grčki fanovi. Navijači Konstantinosa Ekonomidisa glasno su navijali na duelu njihovog ljubimca i Čileanca Fernanda Gonzalesa, zbog čega su policijaci bili primorani da udalje nekoliko Grka sa tribina.

Policajci su tada upotrijebili suzavac u pokušaju da grupu od 40 navijača izbace iz Viktorija Kort Arene.

Organizatori prvog Gren slema sezone su naglasili da se metoda sa sprejom pokazala kao djelotvorna, zbog čega su odlučili da je primjenjuju i ove sezone.

Oni su istakli da će u slučaju neprimjerenog ponašanja i fizičkih obračuna primjenjivati meru zabrane prisustva mečevima na turniru u trajanju od 24 sata.

"Imaćemo policijski nadzor tokom celog turnira i nedopustive aktivnosti biće spriječene u najkraćem roku. Želimo da Melburn ima turnir na kojem će porodice dolaziti da uživaju u tenisu", izjavio je direktor Australijan Opena Krejg Tili, čiji je turnir u protekle dvije godine posjetilo više od milion gledalaca.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC