• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

RUKOMET (SP): Poraz Srbije u posljednji čas!

Rukometaši Srbije bili su na pragu podviga, ali su u meču 2 kola D grupe Svjetskog prvenstva u Hrvatskoj izgubili od Danske rezultatom 37:36.

 RUKOMET (SP): Poraz Srbije u posljednji čas! Izvor: MONDO

Gol za pobjedu aktuelnih šampiona Evrope postigao je Bojesen samo tri sekunde prije kraja. Prethodno je Aleksandar Stojanović šutirao za vođstvo "orlova" i pogodio prečku.

Srpski rukometaši odigrali su prvo poluvrijeme na najvišem nivou, rešetali mrežu renomiranog golmana Kaspera Hvida i u više navrata imali sedam golova prednosti.

Ista razlika posljednji put je zabilježena u 41. minutu (30:23 golom Momira Ilića), a onda su Danci za osam minuta postigli sedam golova, nisu dozvolili Srbima nijedan i u završnicu se ušlo sa neriješenim rezultatom.

Bjeloruske sudije, koje su isključenjima u tom periodu dosta pomogle Danskoj da izjednači, u posljednjih deset minuta bile su neutralne, međutim, iskustvo i svježina nisu bili saveznik izabranika Jovice Cvetkovića.

"Orlovi" su vodili 33:31, Danci preokrenuli na 34:35, pa su Bojinović i Ilić vratili nadu pogocima za 36:35. Ipak, u posljednjih minut i po tresla se samo mreža Darka Stanića (Hansen i Bojesen)...

Srbija će se u ponedjeljak od 17 časova sastati sa autsajderom Brazilom, ali to ni fizički ni psihološki neće biti laka utakmica poslije ovakvog poraza. Svjetski šampionat završen je za krilnog igrača Srbije Ivana Nikčevića, koji se teže povrijedio već u trećem minutu nedjeljne utakmice.

REZULTATI DRUGOG KOLA

Norveška - Brazil 39:21 (17:8)
Egipat - Saudijska Arabija 26:18 (12:8)
Srbija - Danska 36:37 (22:16)

TABELA: Norveška 4, Danska 4, Srbija 2, Egipat 2, Saudijska Arabija 0, Brazil 0 bodova.

PAROVI TREĆEG KOLA (ponedeljak): Srbija - Brazil (17.00), Norveška - Egipat (19.10), Danska - Saudijska Arabija (21.15).

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC