• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ana: Ne smeta mi vrućina u Melburnu

Za razliku od mnogih tenisera, Ana Ivanović tvrdi da nema problema sa velikom vrućinom koja vlada u Melburnu ovih dana.

 Ana: Ne smeta mi vrućina u Melburnu Izvor: MONDO

Iako su se mnogi teniseri požalili da im smetaju velike vrućine u Melburnu, koje dostižu i 38 stepeni Celzijusa ovih dana, srpska teniserka Ana Ivanović izjavila je da nema problem sa tim, jer joj se organizam privikao na takvu klimu.

"U Australiju sam došla još prije mjesec dana, tako da sam se praktično navikla na klimu. Važno je da pijemo dosta vode, kako ne bismo dehidrirali", rekla je Ivanovićeva novinarima u Melburnu.

Ona nije mogla da ocijeni da li je podloga na terenima Australijan Opena brža nego prošle godine, kao što su izjavile neke njene kolege.

"Čini mi se, ipak, da je podloga ista... Ne vidim neku bitnu razliku. Loptica odskače baš visoko", objasnila je srpska teniserka.

Peta teniserka svijeta je dodala da joj je velika čast što ima podršku domaće publike, koja je, prema ocjeni australijskih medija, veća nego prošle godine.

"To je velika čast i zaista uživam da igram ovde. Sjajan je osjećaj vratiti se na najveći teren u Melburnu poslije godinu dana i vidjeti da ljudi dolaze i pružaju mi podršku", zaključila je ona.

Ivanovićeva je na turniru u Melburnu postavljena za petog nosioca, a u prvom kolu eliminisala je Nemicu Juliju Gergeš. Srpska teniserka će u noći između utorka i srijede u drugoj rundi takmičenja igrati protiv Italijanke Alberte Brijanti.

Ivanovićeva je prošle sezone igrala u finalu Aus Opena, gdje ju je nadigrala Marija Šarapova, koja ove godine ne učestvuje zbog povrede.

Prvi Gren slem turnir sezone igra se za ukupni nagradni fond od 23 miliona australijskih dolara.

(Beta, MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC