• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

RUKOMET (izjave): Srbija se digla iz pepela!

Rukometaši Srbije i selektor presrećni zbog pobjede nad Norveškom, ali sami sebe pozivaju upamet. Da se ne bi ponovio Brazil.

 RUKOMET (izjave): Srbija se digla iz pepela! Izvor: MONDO

Dva uzastopna poraza (Danska i Brazil) mogla su da vrate rukometaše Srbije kući, ali su se oni "stisnuli" kad je najviše trebalo i muški, bez pardona, odigrali protiv Norvežana i dobili 27:26, uz dozu sreće.

"Srećan sam poslije onog nesrećnog poraza protiv Danske i još nesrećnijeg poraza od Brazila. Izdigli smo se iz pepela. Igrači su dokazali da imaju kvalitet i da mogu da se izdignu kada je to najteže. Ispričali smo još jednu novu priču, priču koju smo počeli prije dvije ipo godine. Čestitam i Norvežanima na izuzetnoj utakmici", izjavio je poslije pobjede nad Norveškom selektor reprezentacije Srbije Jovica Cvetković.

Sigurno jedan od najzaslužnijih za trijumf bio je nezadrživi Marko Vujin, strijelac osam golova. "U posledjem napadu imali smo sreće za razliku od duela sa Danskom. Meč smo odigrali staloženo, golmani su sjajno branili. Treba samo maksimalno skoncentrisano uđemo u duel sa Saudijskom Arabijom, da se ne bi opekli kao protiv Brazila. Moramo pobijediti da bi izborili plasman u drugi krug".

Kapiten Ratko Nikolić borio se kao lav, a primjećuje da je Srbija izabrala teži put.

"Valjda treba da idemo komplikovanijim putem. Sami sebi smo zakomlikovali život, izgubili protiv Brazila, ali smo uspjeli da se povratimo. Odigrali smo jednu borbenu utakmicu u kojoj smo povratili sampopouzdanje. Preostaje nam da sa Saudijskom Arabijom odigramo maksimalno ozbiljno. Zahvalio bih se navijačima, koji nas ovde u Poreču bodre i oni su naš osmi igrač".

Selektor Norveške Robert Hedin: "Ne mogu biti srećan. Bila je ovo lijepa utakmica za gledaoce. Postigli smo premalo golova da bi pobijedili. Slabo smo igrali u napadu, ali čestitam reprezentaciji Srbije".

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC