• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

KUP CEV: Zvezda daleko od Fajnal fora

Odbojkašice Crvene zvezde nisu se plasirale među četiri najbolje ekipe Kupa CEV, pošto su i u revanšu poražene od italijanskog Asistela.

 KUP CEV: Zvezda daleko od Fajnal fora Izvor: MONDO

Crveno-bijele su prošle nedelje osvojile set na gostovanju u Novari, što im je dalo nadu da na svom terenu mogu da naprave senzaciju.

Međutim, Asistel je u Šumicama slavio još ubjedljivije nego kod kuće - 3:0, po setovima 25:23, 25:18 i 25:22.

Gošće iz Italije lako su savladale Zvezdu, koja je pružila nešto jači otpor samo u trećem setu, kada je protivnik nastupio sa kombinovanom postavom. Učenice Ratka Pavličevića vodile su 16:12 na drugom tehničkom tajm-autu, ali im ni to nije bilo dovoljno da izbore častan poraz.

"Pokazale su da su dominantne. Pokušali smo da uradimo šta je u našoj moći, ali čak i kada protiv ovakvih ekipa odigrate dobro neke stvari, to ne mora da znači da ćete doći do povoljnog rezultata. Željeli smo da osvojimo barem set, jer smo znali da je krupan zalogaj preskočiti skup ovakvih internacionalki", izjavio je Pavličević.

Loše veče srpske odbojke upotpunili su i Zvezdini odbojkaši, koji su takođe završili nastup u Evropi porazom. Oni su u poslednjem kolu C grupe Lige šampiona kao gosti izgubili od Lubea iz Maćerate 3:1.

Iako su riješili u svoju korist prvi set (25:18), crveno-bijeli nisu mogli da izbjegnu šesti neuspjeh u grupnoj fazi elitnog takmičenja, a čak dvanaesti uzastopni ako se računa i prethodna sezona.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC