• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

VATERPOLO: Programiranje za London 2012.

Podmlađena vaterpolo reprezentacija Srbije počela olimpijski ciklus. Udovičić kaže da potencijala ima, ali da treba još puno da se radi.

 VATERPOLO: Programiranje za London 2012. Izvor: MONDO

Podmlađivanje vaterpolo reprezentacije Srbije je bio očekivani proces, ali su se neke stvari ipak desile pe vremena. Ipak, šta je-tu je, koga nema i ko neće bez njega se mora, a dobra strana u svemu tome je što će selektor Dejan Udovičić imati tri pune godine za uigravanje ekipe za Olimpijske igre 2012. godine.

Svjetska liga, takmičenje u kojem Srbija brani prvo mjesto, dobar je poligon za uvježbavanje i probanje svih potencijalnih reprezentativaca. Srećna okolnost je i to što je, maltene cijela reprezentacija zapravo Partizan, pa se igrači dobro poznaju.

U prvom meču protiv Francuske (12:6) u sredu u Novom Sadu novi, podmlađeni tim Srbije pokazao je neke dečije bolesti, ali i da ima kvalitet da nastavi stazama Vladimira Vujasinovića, Dejana Savića, Danila Ikodinovića...

"Vidio se grč u našoj igri. Ali, ovo je tek početak olimpijskog ciklusa i ovoj reprezentaciji je potrebno vrijeme. Moramo da imamo atmosferu, povjerenje stručnog štaba i igrača kako bi na daleko važnijim utakmicama djelovali na željeni način. Sada je nagoviješten potencijal, ali moramo puno da radimo", izjavio je selektor Dejan Udovičić.

I reprezentativci se slažu da nije sve bilo idealno protiv Francuza, ali pozivaju na strpljenje i traže podršku.

"Bio je nešto lošiji početak ali kako je vrijeme prolazilo bilo je sve bolje. Ovo je ipak nova ekipa i potrebno nam je da uhvatimo pravi ritam. Pobjeda je bitna a siguran sam da ćemo iz utakmice u utakmicu igrati sve bolje", kaže Živko Gocić.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC