• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kraj za Anđelkovića, pauza tri mjeseca

Anđelkoviću je pukao mišić lista noge i on se u petak vraća u Beograd. U međuvremenu, Nikčević je operisan. U četvrtak sa S. Arabijom (16.15).

 Kraj za Anđelkovića, pauza tri mjeseca Izvor: MONDO

Peh sa pehom u srpskom timu. Poslije teške povrede Ivana Nikčevića, kome je na meču sa Danskom stradala Ahilova tetiva, protiv Norvežana se teško povrijedio i Danijel Anđelković.

I jedan i drugi bili su starteri u timu Srbije i izuzetno važni igrači. Obojica su se povrijedili van duela sa protivničkim igračima, što su često i najteže povrede u sportu.

Anđelkoviću je pukao mišić lista noge i on se u petak vraća u Beograd. U međuvremenu, Nikčević je operisan i očekuje ga najmanje šest mjeseci pauze.

"Nikčević je operisan u četvrtak ujutru u osam sati, a Anđelković ide na ultrazvuk i magnetnu rezonancu, ali za njega je prvenstvo završeno i on će se u petak vratiti u Beograd. Ni na njega ne možemo više da računamo", rekao je generalni sekretar RSS Božidar Đurković.

Srbija u četvrtak (16.15) protiv Saudijske Arabije igra poslednji meč prve faze takmičenja u Grupi D. Ukoliko pobijede, uz trijumf Egipta nad Brazilom, "orlovi" će biti učesnici druge faze, gdje se takođe formira grupa od šest timova.

"Kada se završi utakmica sa Saudijskom Arabijom treba da sjednemo i vidimo da li će selektor Jovica Cvetković pozvati nekog sa spiska od 28 igrača. Ne mogu sada ništa da kažem dok ne vidimo kakav će biti rasplet u grupi", rekao je Đurković.

Srbija je na SP ostala samo sa jednim lijevim krilom, Markom Ćuruvijom i bez startnog srednjeg beka, kreatora igre. U toj situaciji, jedan od najiskusnijih, Mladen Bojinović "poziva" dosadašnju rezervu Nenada Vučkovića da pokaže šta zna.

"Nema druge... (Selektor) mora da 'digne' Nenada Vučkovića da odigra bolje, da nam više pomaže", naglasio je Bojinović.

"Dešavaju nam se pehovi. Prvo Nikčević, sada Anđelković, i to kada je počeo da igra dobro. Šta da kažem... Skupićemo se i poslije ovih povreda. Bilo bi dobro da neko dođe, ali ko, kada je ova reprezentacija sastavljena od istih igrača već dvije i po godine", rekao je Bojinović

(Beta/MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC