• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ana Ivanović: Potreban mi je trener

"Mnogo toga sam prvi put iskusila (od osvajanja Rolan Garosa), a dugo već nemam trenera, nekog ko ima iskustva sa tim stvarima".

 Ana Ivanović: Potreban mi je trener Izvor: MONDO

Ana Ivanović veoma je razočarana zbog poraza od Alise Klejbanove u trećem kolu Australijan opena, takmičenja koje je imala ambiciju da osvoji.

Ona je izjavila da nije izgubila zbog treme ili bilo kojeg drugog razloga, već zbog "odlične partije" protivnice.

"Ovaj poraz trenutno peče, ali se nadam da će me na duge staze očvrsnuti... Nekada vas porazi natjeraju da više radite. Borila sam se, imala sam svoje šanse, ali je Alisa igrala meč karijere. Bila je nevjerovatna, posebno kod odlučujućih poena, pogađala je uglove. Mene je i servis izdao u presudnim trenucima", rekla je prošlogodišnja finalistkinja Aus opena.

Klejbanova je i poslije drugog seta izgubljenog u taj-brejku uspjela da se vrati u meč i pobjedi rezultatom 7:5, 6:7, 6:2.

"Na početku nisam uspjela da pronađem ritam, jer su poeni bili kratki. Obe smo odmah osvajale poene ili pravile greške. Veoma sam frustrirana, zaista sam mislila da ću daleko stići", dodala je Ana Ivanović.

Ona je potvrdila i da već neko vrijeme traži trenera, prije svega zato što se sama teško nosi sa pritiskom nastalim poslije osvajanja Rolan Garosa i izbijanja na prvo mjesto WTA liste.

"Znala sam da će biti teško. Svi žele da te pobijede kada si najbolja. Mnogo toga sam prvi put iskusila, a dugo već nemam trenera, nekog ko ima iskustva sa tim stvarima. Nekad su mi potrebne direktive i nadam se da ću uskoro riješiti taj problem. Samo ne smijem da žurim, jer želim da napravim pravi izbor", objasnila je peta teniserka svijeta.

Alisa Klejbanova kasnije je potvrdila da je u petak odigrala meč karijere.

"Ovo nije samo još jedna pobjeda. Osjećaj je nevjerovatan. Definitivno je to bio moj meč karijere, sjajan dan za mene", kazala je devetnaestogodišnja Ruskinja na konferenciji za novinare.

"Bilo je napeto. Nikada nisam igrala pred ovolikom publikom... U nekim trenucima nisam bila svjesna šta radim, ali sam od prvog poena vjerovala da mogu da pobijedim. Trudila sam se da igram napadački, agresivno", istakla je 31. teniserka svijeta, koja će se u osmini finala sastati sa Jelenom Dokić.

"O njoj sam slušala još kao djevojčica, tada je bila među najboljima na svijetu. Prije dolaska u Melburn malo smo i trenirale zajedno. Jedva čekam taj meč".

(Beta, MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC