• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Serena Vilijams: Jelena za divljenje

Kraljica teniskog povratka na veliku scenu, Amerikanka Serena Vilijams, oduševljena je igrama Jelene Dokić na Australijan openu.

 Serena Vilijams: Jelena za divljenje  Izvor: MONDO

Teniserka srpskog porijekla, koja je nekada zauzimala četvrtu poziciju na WTA listi, došla je do osmine finala prvog gren slem turnira sezone, poslije godina lutanja, depresije i porodičnih problema.

Vilijamsova je zbog povreda svojevremeno ispala iz prvih 100 na WTA listi, da bi 2007. godine trijumfovala u Melburnu, iako nije bila među nosiocima. Ona je rekla da potpuno razumije Dokićevu i da je ponosna na nju.

"Baš sam srećna zbog nje. Snažno navijam da odigra dobro, mislim da je njen stav sjajan", prenijeli su Sereninu izjavu australijski elektronski mediji.

Američka teniserka je prvi favorit na kladionicama, a bila je puna reči hvale za nekadašnju polufinalistkinju Vimbldona.

"Njena igra je sada za divljenje. Izgleda isto kao što je izgledala nekada, kada je bila u svjetskom vrhu", rekla je Vilijamsova.

Njih dvije se nalaze na suprotnim stranama žrijeba, što znači da se neće sastati do finala, što je mogućnost koju čak i dvadesetpetogodišnja Australijanka smatra malo vjerovatnom.

Na WTA listi je 187, a na turnir je ušla sa željom da se oproba u mečevima sa teniserkama iz kruga prvih 20 i tako "izmjeri" svoj napredak.

Umjesto toga, nadigrala je 18. teniserku svijeta Anu Čakvetadze i 11. nosioca Karolinu Voznijacki, a na putu do četvrtfinala čeka je 29. nosilac Alisa Klejbanova.

(Beta)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC