• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Đoković: Mislim da igram mudrije

Srpski teniser prezadovoljan nakon teške pobjede protiv Bagdatisa.

 Đoković: Mislim da igram mudrije Izvor: MONDO

Đoković je pobijedio Kipranina Markosa Bagdatisa sa 3:1 po setovima (6:1, 7:6, 6:7, 6:2). Meč je trajao tri sata i 15 minuta, a završio se u dva sata i 26 minuta poslije ponoći po lokalnom vremenu.

"Osjećam veliko olakšanje. Srećan sam što sam dobro igrao u četvrtom setu. Moglo je da bude i drugačije. Imali smo duge razmjene udaraca i rezultat ne pokazuje pravu sliku meča. Kada Bagdatis uđe u svoj ritam on je jedan od najtežih protivnika na ovoj podlozi i o tome sam morao da mislim", rekao je Đoković poslije meča.

Đoković je rekao da osjeća kako mu iz meča u meč samopouzdanje raste.

"Osjećam da mi svakom novom pobjedom raste samopouzdanje. To je i logično. "Sporo" sam počeo sezonu, igrao sam slabije na turnirima pred Australian Open, ali je ovaj turnir moj prioritet. Na terenu se osjećam mnogo bolje i fizički i psihički i mislim da igram mudrije. Nadam se da ću tako nastaviti u četvrtfinalu", rekao je on.

Treći teniser svijeta će u četvrtfinalu igrati protiv Endija Rodika iz SAD, koji je bio bolji od Španca Tomija Robreda u tri seta (7:5, 6:1, 6:3).

Bagdatis je navikao da igra duge mečeve, a prošle godine je meč protiv Lejtona Hjuita završio u četiri sata i 34 minuta poslije ponoći po lokalnom vremenu.

"To je stvarno teško, ali to je dio posla. Nisam imao mnogo samopouzdanja jer nisam igrao prethodnih sedam mjeseci... Zadovoljan sam odigranim mečevima na Australijan openu. Igrao sam četiri meča, a dobio tri. Cilj je bio da igram i drugu nedelju u Melburnu i uspjelo mi je, za tri sata", rekao je Bagdatis.

(Beta)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC