• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ana: Plakala sam zbog Jelene

Ana Ivanović je priznala da je oduševljena igrama Jelene Dokić na Australijan Openu, ali i da je plakala zbog nje...

 Ana: Plakala sam zbog Jelene Izvor: MONDO

Jelena Dokić se vratila tenisu na mala vrata. Na Australijan Open došla je poslije pobjede na kvalifikacionom turniru i već tada iznenadila mnoge. A onda je počela da niže trijumfe i, uprkos godinama pakla koje je prethodno provela van terena, napravila najveću senzaciju i plasirala se u četvrtfinale.

Među 15.000 ljubitelja tenisa na Rod Lejver Areni, koji su joj zasluženo aplaudirali za gotovo besprekornu igru i požrtvovanu borbu za svaki poen, bila je i Ana Ivanović.

Srpska teniserka je pratila prva dva duela Jelene Dokić, u kojima je nadigrala Tamiru Pašek i Anu Čakvetadze, i izjavila da je bila veoma ponosna na njenu igru, ali i da je plakala.

"Bilo je sjajno gledati Jelenu koja opet pobjeđuje. Priznajem da sam plakala slušajući njen intervju poslije pobjede u prvom kolu u kome je priznala da je prošla pakao prethodnih godina, ali se ipak vratila tenisu. Drago mi je što je poslije toliko loših stvari uspela da pronaže snagu i da opet niže uspehe. Znam koliko je važno da pored sebe imate tim koji vas podržava, a u samom centru toga je porodica", izjavila je Ivanovićeva.

Jelena Dokić će u četvrtfinalu igrati protiv Ruskinje Dinare Safine, a domaćini, kao najveću uzdanicu Australije na njihovom omiljenom turniru, ponovo su joj omogućili da igra na centralnom terenu, Rod Lejver Areni, u atraktivnom večernjem terminu.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC