• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pejanović: Barem idemo u Zagreb...

"U Poreču smo se osjećali kao kod kuće. A u Zadru... od prvog momenta smo znali da ne možemo da izađemo iz hotela", kaže golman "orlova".

 Pejanović: Barem idemo u Zagreb... Izvor: MONDO

Atmosfera u rukometnoj reprezentaciji Srbije je odlična, iako su igrači od dolaska u Zadar sve vrijeme vezani za hotel i nemaju dodira sa svakodnevnim životom, izjavio je golman Dimitrije Pejanović.

"Orlovi" će u utorak od 15.30 časova igrati poslednju utakmicu u drugoj fazi Svjetskog prvenstva. Poslije meča sa Makedonijom preseliće se u Zagreb, gdje će u četvrtak odigrati utakmicu za konačan plasman.

"Atmosfera u ekipi je fenomenalna. Od stručnog štaba do samih igrača, svi kažu da se prvi put osjetio duh reprezentacije, da nema nikoga da se izdvaja. Trudimo se da budemo maksimalno korektni jedni prema drugima, da sve naše razlike korigujemo i budemo jedinstveni", rekao je Pejanović agenciji Beta.

Na pitanje kako se proveo na turniru u Hrvatskoj, ne uzimajući u obzir pobjede i poraze, Pejanović je odgovorio:

"U Poreču je stvarno bilo lijepo. To je divan grad i ljudi su nas prihvatili od prvog dana. Prijatno smo se osjećali, kao kod kuće. A u Zadru... pa ne znam šta da kažem. Od prvog momenta smo znali da ne možemo da izađemo iz hotela".

On je dodao da je reprezentacija Srbije od dolaska u Zadar "vezana za hotel, autobus i sportsku halu".

"To je sve što smo mogli da vidimo. Slobodan dan smo iskoristili da posjetimo pravoslavnu crkvu Svetog Ilije u centru grada, vidjeli smo morske orgulje na rivi i ništa više. Poslije smo išli u neki park van grada, da se šetamo gdje nema nikog. Bukvalno smo odsječeni od normalnog i realnog života", rekao je Pejanović.

Iskusni čuvar mreže prokomentarisao je i predstojeći meč sa Makedonijom.

"Protiv Poljske smo ispustili priliku da poslije mnogo godina budemo blizu polufinala. Ostaju nam Makedonci da vidimo za koji plasman ćemo se boriti. Trudićemo se da pružimo dobru partiju i osvojimo bodove, pa da vidimo koji ćemo biti 29. januara u Zagrebu".

"Eto, barem idemo za Zagreb. Nećemo igrati u polufinalu, ali valjda će biti i toga u budućnosti", zaključio je Pejanović.

(Beta, MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC