• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ana: Jedva čekam meč sa Japankama

Ana Ivanović izjavila je da nestrpljenjem očekuje duel Fed kupa u Beogradu protiv selekcije Japana u prvom kolu Svjetske B grupe.

 Ana: Jedva čekam meč sa Japankama Izvor: MONDO

"Veoma sam srećna što ću igrati takmičarski meč prvi put u Beogradu. Atmosfera tokom egzibicije prošle godine bila je nevjerovatna, i imajući u vidu da je Fed kup ozbiljno takmičenje, sigurna sam da će navijanje biti još bolje na duelu protiv Japana", izjavila je šampionka Rolan Garosa.

Srpski tim u sastavu Jelena Janković, Ana Ivanović, Ana Jovanović i Bojana Jovanovski prvi put u istoriji odigraće meč Fed kupa u Beogradu, a ujedno to će biti debi u Svjetskoj grupi, od kako je 1995. godine uveden novi sistem takmičenja po zonama, po uzoru na Dejvis kup.

"Dugo vremena sam čekala da zaigram u svom rodnom gradu, pred porodicom, prijateljima i navijačima i veoma srećna sam što će se to i ostvariti. Biće to zaista poseban događaj za mene", dodala je Ivanovićeva.

Srpska teniserka je naglasila da ekipu selektora Dejana Vraneša očekuje težak duel, zbog čega će sve igračice morati da pruže maksimum.

"Japan je veoma opasan tim. Jelena i ja nemamo toliko iskustva u igranju Fed kupa, u poređenju sa ostalim igračicama na WTA turu. Takođe, jasno je i da plasman na listi ne igra veliku ulogu u ovom takmičenju. Zato ćemo morati da odigramo veoma dobro ako želimo da zabilježimo pobedu na tom duelu. Ipak, smatram da Srbija zaslužuje da bude u Svjetskoj grupi i da se bori za trofej. To će morati i da dokažemo, da imamo kvalitet za elitu", istakla je Ana Ivanović.

Duel prvog kola Fed kupa između selekcija Srbije i Japana igra se 7. i 8. februara u beogradskoj Areni, a selektor Vraneš pozvao je da pripremama tima prisustvuje i jedna od najtalentovanijih igračica današnjice 15-godišnja Aleksandra Krunić.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC