• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dok čekamo ATP i WTA turnire, tu je Gemaks!

Od 16. do 22. februara, na terenima TK Gemaks, okupiće se Tipsarević, Zimonjić, Troicki, Bozoljac, Krajinović, kao i momci iz inostranstva.

 Dok čekamo ATP i WTA turnire, tu je Gemaks! Izvor: MONDO

Dok Beograd čeka ATP i WTA turnir, jedno je sigurno: ima čelendžer prve kategorije na terenima TK Gemaks.

Sedmi put u istoriji, na Banjičkom vijencu će od 16. do 22. februara biti odigran turnir Tretorn Serije Plus, sa nagradnim fondom od 125.000 dolara, uz nadoknadu svih troškova igrača koji učestvuju. Zbog svega toga, Gemaks Open 2009 spada u red najprestižnijih čelendžera na svijetu i nalazi se na korak od ATP turnira sa nagradnim fondom od 150.000 dolara.

U Beograd će uskoro doputovati 32 igrača, među kojima će biti Dejvis kup reprezentativci Srbije Janko Tipsarević, Nenad Zimonjić, Viktor Troicki, Ilija Bozoljac, zatim prva nada srpskog muškog tenisa, polufinalista juniorskog Vimbldona i US Opena, Filip Krajinović.

Pored Srba, biće tu mladih tenisera iz Evrope, koji će jednog dana vjerovatno biti najbolji na svijetu, kao što su svojevremeno na Gemaksu igrali Rafael Nadal, Novak Đoković, Rišar Gaske... Svi mečevi biće prenošeni uživo preko zvaničnog internet sajta turnira.

Prošle godine, titulu je osvojio Hrvat Roko Karanušić, koji je u finalu pobijedio Nijemca Filipa Pečnera sa 2:1 (5:7, 6:1, 7:6).

Tada je pobjednik osvojio 110 ATP poena i nagradu od 15.300 evra, dok je dubl podijelio 6.600 evra, a ove sezone moguće je i povećanje nagrada. Svi mečevi biće odigrani u dvorani, na tepihu.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC