• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Čaviću, vrati se!

Sportski centar Milan Gale Muškatirović, poznatiji kao 25. maj, mogao bi uskoro da dobije "bazen sa najsavremenijom opremom".

 Čaviću, vrati se! Izvor: MONDO

Predsjednica beogradske Opštine Stari grad Mirjana Božidarević izjavila je u srijedu da će bazeni sportskog centra "Milan Gale Muškatirović" tokom predstojeće rekonstrukcije biti opremljeni najsavremenijom tehnikom.

Božidarevićeva je, tokom obilaska teniskih terena na Dorćolu, izrazila nadu da će građani već ove godine moći da koriste bazene tog sportskog centra, iako je konkurs za izvođača radova raspisan tek prošle nedelje.

Radove na teniskim terenima sportskog centra, između ostalih, obišli su i ministar sporta i omladine Srbije Snežana Samardžić-Marković, kao i beogradski sekretar za sport i omladinu Igor Miklja.

Teniski tereni na Dorćolu se sređuju pošto će porodica srpskog tenisera Novaka Đokovića u maju tamo organizovati ATP turnir. Tereni će kasnije biti korišćeni i na Univerzijadi.

Srpske vlasti su za uređenje osam teniskih terena i pomoćnog objekta izdvojile nešto manje od pola miliona evra. Grad će za potrebe turnira zakupiti montažne tribine za oko 10.000 gledalaca, a Direkcija za građevinsko zemljište će urediti prilaze i parking.

Krajem oktobra prošle godine, najbolji plivač svih vremena Srbije i osvajač četiri medalje na najvećim svjetskim takmičenjima u 2008. godini, odlučio je da napusti Srbiju i pripreme za SP u Rimu narednog ljeta nastavi u Italiji, zbog neadekvatnih uslova za trening.

Ukoliko se riječi predsjednice Opštine Stari grad i obistine, Milorad Čavić bi mogao da se vrati u Srbiju, gdje je i želio da živi i trenira.

(Beta/MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC