• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dača Ikodinović pred sudom 5. marta

Srpski vaterpolista Danilo Ikodinović početkom marta odgovaraće pred novosadskim sudom zbog saobraćajne nesreće koju je izazvao.

 Dača Ikodinović pred sudom 5. marta Izvor: MONDO

Suđenje bivšem vaterpolo reprezentativcu Srbije Danilu Dači Ikodinoviću (1976), koji se tereti za ugrožavanje javnog saobraćaja, trebalo bi da počne u Opštinskom sudu u Novom Sadu 5. marta, piše novosadski "Dnevnik".

Ikodinović je optužen da je, prebrzo vozeći motocikl "jamaha" 27. juna prošle godine, na putu Novi Sad - Zrenjanin u blizini Kaća, udario u zadnji dio "zastave koral" koja se kretala u istom pravcu.

Tom prilikom, najdeblji kraj u nesreći izvukao je upravo Ikodinović, koji je nekoliko dana bio u kritičnom stanju i ljekari su mu teškom mukom spasli život. Ipak, njegova sjajna sportska karijera je završena jer je zadobio izuzetno teške povrede desne ruke, koja je jedva spasena od amputacije.

Prema navodima iz optužnice, Ikodinović je kobne večeri, oko 20 časova, motociklom udario u "jugo" kojim je upravljao Pajica Dejanović iz Đurđeva, pa se automobil od siline udara odbio i udario u cisternu koju je vukao traktor za čijim volanom je bio Miroslav Kukić iz Kaća.

Prema saznanjima novosadskog lista, nisu precizne informacije kojima su baratali pojedini mediji da je Ikodinović vozio motor brzinom od 173 kilometra na sat, kao i da mu je nivo alkohola u krvi bio dva promila.

Pozivajući se na podatke sudskih vještaka, "Dnevnik" navodi da Ikodinović jeste išao prebrzo, ali 139 kilometara na čas (na tom putu je inače ograničenje 80 kilometara na sat), dok mu je nivo alkohola u krvi bio ispod dva promila, što se u sudskoj praksi uglavnom tretira kao srednji stepen alkoholisanosti.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC