• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bojinović: Skupo smo prodali kožu!

Reprezentativac Srbije Mladen Bojinović zadovoljan je rezultatom ekipe na SP, jer je reprezentacija učinila ono "zbog čega je došla".

 Bojinović: Skupo smo prodali kožu!  Izvor: MONDO

"Najavljivali smo drugi krug, to je učinjeno, a i svima smo skupo prodali svoju kožu. Ovo će biti odskočna daska za bližu i bolju budućnost. Žao mi je što nismo uspjeli da se plasiramo u polufinale. Bilo mi je krivo i kada smo ispustili dva boda u meču sa Danskom", rekao je Bojinović novinarima u Zagrebu.

Prema njegovim riječima, to je bila ključna utakmica za ulazak u polufinale.

"Polufinale smo propustili zbog neiskustva pojedinaca, što je dovelo do neiskustva ekipe. Mi imamo 11 ili 12 debitanata u reprezentaciji... Osjećao sam još u Poreču poslije te utakmice sa Danskom da će nas ta dva boda koštati neodlaska u polufinale", rekao je Bojinović.

On je dodao da je zadovoljan svojim učinkom na Svjetkom prvenstvu i da mu je žao što je povrijedio lakat, ali da se nada da neće biti problema. Zbog toga neće igrati u četvrtak (17.30) na posljednjem meču Mondijala, protiv Švedske, u borbi za sedmo mjesto.

"Mislim da je ovo bilo jedno dobro Svjetsko prvenstvo za mene i za reprezentaciju Srbije", zaključio je Bojinović.
Rukometaš Srbije Marko Vujin naglasio je da bi trebalo sačekati večerašnju utakmicu, ali sama činjenica da će reprezentacija biti među prvih osam u svijetu znači pomak "za srpski rukomet".

"To je dobar rezultat jer nismo bili na prvenstvima protekle tri godine. Takođe, u ovoj ekipi još ima puno 'materijala', koje još treba složiti i staviti na pravo mjesto. Našu igru treba dovesti do perfekcije kako bi imali još bolje rezultate", rekao je Vujin.

Prema njegovim riječima, za osvajanje medalje na SP u Hrvatskoj je nedostajalo iskustvo, ali da je ekipa Srbije u procesu stvaranja.

"Ne može se ništa preko noći, jer ne bi dugo trajalo. Idemo korak po korak, otklanjamo greške i kada sve bude na svom mjestu i ljudi koji nas gledaju biće zadovoljni, a i mi. U Hrvatskoj smo dobili... igrače, koji na nekom sljedećem takmičenju neće praviti početničke greške, jer će već nešto imati iza sebe", rekao je Vujin.

On je dodao da misli da Srbija u ovom trenutku ima divnu osnovu na kojoj treba da gradi jednu pravu reprezentaciju.

(Beta/MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC