• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

FED KUP: Ana i Jelena isprobale teren

Srpske teniserke Jelena Janković i Ana Ivanović odradile su prvi trening u Beogradskoj areni, uoči meča prvog kola Fed kupa protiv Japana.

 FED KUP: Ana i Jelena isprobale teren Izvor: MONDO

Jelena i Ana, koje su doputovale iz Melburna, pod budnim okom selektora Dejana Vraneša u ponedeljak su u odvojenim terminima isprobale podlogu u Beogradskoj areni uoči meča Svjetske B grupe Fed kupa.

"Veoma sam srećna i ponosna sto ću imati priliku da igram prvi zvanični meč u Beogradu za Srbiju. Odigrala sam 30 mečeva za reprezentaciju, putovali smo i borili se od Portugalije, preko Turske, Grčke, Bugarske i mnogih zemalja za mjesto gdje smo danas i koje nam pripada. Mislim da, sudeći prema kvalitetu koji posjedujemo, treba da igramo u za najjačoj grupi, Svjetskoj A grupi Fed kupa, ali vjerujem da ćemo već ove sezone izboriti plasman među elitu", rekla je Jankovićeva.

Treća igračica sa WTA liste izjavila je da sa nestrpljenjem očekuje duel protiv Japanki, kao i da je zadovoljna terenom na kojem će igrati.

"Konačno je došao trenutak da se pokažemo pred našim navijačima, porodicom i prijateljima u našem rodnom gradu. Odradila sam prvi trening u Areni, dopada mi se kako je urađen teren. Za vikend Srbiju očekuje sportski spektakl kakav do sada nije viđen u našoj zemlji. U svoje i ime reprezentacije pozivam Srbiju da dođu u Arenu tokom vikenda i bodre nas, budu uz nas u meču protiv selekcije Japana i da zajedničkim snagama idemo do pobjede", rekla je kapiten srpskog tima Jelena Janković.

Prvi trening u Beogradu odradila je u ponedeljak i selekcija gostiju.

Duel Srbije i Japana u Fed kupu igraće se 7. i 8. februara u Beogradskoj areni. Osim Jelene Janković i Ane Ivanović srspki tim činiće i Ana Jovanović i Bojana Jovanovski, dok će treninzima prisustvovati i talentovana mlada Aleksandra Krunić. Selektor Dejan Vraneš očekuje da će kompletan tim imati naraspolaganju u srijedu, kada će sve reprezentativke stići u Beograd.

Ulaznice se mogu kupiti na blagajnama Arene, Bilet servisa i preko sajta Card servisa po cijeni od 900 do 4.000 dinara. (od 20 do 100 KM)

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC