• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Krunić: Vjerujem da ćemo pobijediti Japan

Fed kup timu Srbije, koji u sastavu Janković, Ivanović, Jovanović i Jovanovski trenira u Beogradu, priključila se i mlada Aleksandra Krunić.

 Krunić: Vjerujem da ćemo pobijediti Japan  Izvor: MONDO

Ona je na upravo završenom Australijan openu stigla do finala juniorskog ženskog dubla.

"Mislim da je svakoj mladoj igračici želja da trenira sa Anom i Jelenom. Ja nemam plasman na WTA listi, ali sam dobila priliku da budem uz Fed kup tim i veoma sam zahvalna Savezu zbog poziva. To će biti dobro iskustvo za mene i nadam se da ću za nekoliko godina dobiti poziv i da branim boje Srbije", rekla je petnaestogodišnja teniserka.

Krunićeva je izrazila nadu da će ekipa izboriti pobjedu, a da će ona srpsku javnost uskoro obradovati još nekim dobrim rezultatom na individualnom polju.

Generalni direktor Teniskog saveza Srbije Dušan Orlandić saopštio je da postoje mali problemi oko organizacije treninga dvije reprezentacije, budući da u Areni postoji samo jedan teren. Zato neke igračice treniraju na drugim terenima u gradu.

"Pronalazimo riješenja i sve naše teniserke rade po planu. Podloga koja je postavljena u Areni prilagođena je njihovim željama, nema problema sa povredama i spremne dočekuju duel sa Japanom", saopštio je Orlandić na konferenciji za novinare održanoj u Grand Casinu Beograd, sa kojim je TSS potpisao ugovor o saradnji.

On je dodao da će predstavnici Međunarodne teniske federacije stići u Beograd sa danom zakašnjenja zbog problema sa letom iz Londona, kao i da će meču u Areni prisustvovati predsjednik ITF Frančesko Riči Biti.

To će biti posebna čast, budući da nije uobičajeno da prvi čovjek ITF dolazi na duele prvog kola.

Ulaznice za meč prvog kola Svjetske B grupe Fed kupa prodaju se na blagajnama Arene, u Bilet servisu i preko sajta Card servisa, po cijeni od 900 do 4.000 dinara za oba dana.

Susret Srbije i Japana biće otvoren singl mečevima u subotu u 14 časova, dok će u nedelju biti odigrana dva meča u pojedinačnoj konkurenciji, a zatim i dubl.

Pobjedom nad Japanom selekcija Srbije bi obezbijedila duel sa jednom od poraženih ekipa iz Svjetske A grupe, krajem aprila. Na startu takmičenja u najelitnijoj grupi Fed kupa igraće Rusija - Kina, Italija - Francuska, Argentina - SAD i Češka - Španija.

Ukoliko bi tim selektora Dejana Vraneša i iz tog duela izašao kao pobjednik, naredne godine stekao bi pravo nastupa u A grupi.

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC