• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Felps bi, ipak, mogao na sud zbog "duvke"

Osvajač osam zlatnih medalja na Olimpijadi u Pekingu, plivač Majkl Felps, ipak bi mogao da završi na sudu zbog korišćenja marihuane.

 Felps bi, ipak, mogao na sud zbog "duvke" Izvor: MONDO

Protiv osmostrukog olimpijskog šampiona u plivanju Amerikanca Majkla Felpsa mogla bi da bude podignuta optužnica zbog toga što je na Univerzitetu u Južnoj Karolini pušio marihuanu, rekao je šerif okruga Ričlend u Južnoj Karolini Leon Lot.

On je precizirao da se u toj američkoj saveznoj državi konzumiranje marihuane smatra krivičnim djelom za koje je predviđena kazna zatvora od 30 dana, ili novčana kazna od 570 dolara, uz plaćaje sudskih troškova.

"Ovaj slučaj se ne razlikuje od bilo kog drugog slučaja", rekao je Lot i dodao da će protiv Felpsa biti podignuta optužnica ukoliko se dokaže da je navedeno djelo izvršio u okrugu Ričlend.

Prije nekoliko dana su objavljene fotografije Felpsa kako koristeći nargile puši marihuanu, okružen studentima Univerziteta Kolumbija.

Felps se odmah javno izvinio za svoje nedolično ponašanje, a Međunarodni olimpijski komitet je prihvatio njegovo izvinjenje, uz upozorenje da to više ne ponovi.

Inače, policija Kolumbije, glavnog grada Južne Karoline, kao i istoimeni Univerziztet, izjasnili su se da neće pozivati Felpsa na odgovornost.

(agencije, MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC