• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ATP ZAGREB: Troicki izbacio Ljubičića!

Viktor Troicki eliminisao je Ivana Ljubičića na "njegovom" turniru.

 ATP ZAGREB: Troicki izbacio Ljubičića! Izvor: MONDO

U drugom kolu Zagreb Indorsa, srpski teniser pobijedio je Hrvata sa 2:1 u setovima (6:4, 5:7, 6:4), poslije dva časa i 20 minuta velike borbe.

Beograđanin je na taj način izjednačio skor protiv tenisera rođenog u Banjaluci na 2:2, a u trećem kolu igraće protiv boljeg iz duela (3) Ivo Karlović (Hrvatska) - Sergij Stakovski (Ukrajina).

Troicki, 49. teniser na ATP listi, riješio je meč brejkom u 9. gemu trećeg seta, pri rezultatu 4:4. Tada je Srbin uspio drugi put u tom setu da "brejkne" nekad trećeg, a sada 48. tenisera svijeta, a potom sigurnom igrom na svoj servis i dođe do pobjede.

Ljubičić, šampion iz 2006. godine na 450.000 evra vrijednom turniru u dvorani, oduzeo je Troickom servis u drugom setu pri rezultatu 6:5 i tako automatski izjednačio na 1:1 u setovima.



Do vođstva, Troicki je došao odličnom igrom u prvom setu, u kojem nije dozvolio brejk loptu protivniku, a od dvije koje je imao, jednu je realizovao.

U prvom kolu ATP turnira u prestonici Hrvatske, Troicki je izbacio osmog nosioca Simonea Bolelija iz Italije sa 2:0 (6:3, 6:4).

Istog dana, Dušan Vemić je eliminisan u paru sa Džejmijem Marejem. Iako su Srbin i Britanac bili postavljeni za treće nosioce dubla, izgubili su u dva seta od Nijemca Pečnera i Austrijanca Peje (4:6, 5:7), tako da Troicki ostaje jedini predstavnik Srbije na tom turniru, gdje će pokušati da daleko dogura i u dublu, zajedno sa Rusom Igorom Andrejevim, najbolje rankiranim igračem među učesnicima.

Ipak, to Andrejevu nije pomoglo da kao prvi nosilac prođe prvo kolo. Izgubio je od Hrvata Ivana Dodiga.

(N. J. - MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC