• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Felps: Mama nije bila srećna...

"Bila je to loša i glupa odluka i nešto sa čime ću morati da živim", pokajao se Majkl Felps zbog “duvanja” koje će ga nakratko odvojiti od bazena.

 Felps: Mama nije bila srećna... Izvor: MONDO

Majkl Felps misli da su tri mjeseca suspenzije zbog "duvanja" fer. Plivačka organizacija SAD suspendovala je najboljeg plivača svih vremena na 180 dana zabrane takmičenja, a osvajač osam medalja na letošnjim Olimpijskim igrama nema ništa protiv toga.

Iako kaže da je "fer", u njegovoj izjavi prepoznaje se doza nezadovoljstva.

"To nije moja odluka. Njihova je. Nemam ništa da kažem, ali ako je to ono što su htjeli, to je njihov izbor. Očigledno, za grešku morate biti kažnjeni", rekao je Felps.

Ipak, Felpsov savršeni svijet žestoko je uzdrman od kada je britanski tabloid "News of the World" objavio njegove slike kako uživa marihuanu.

"Bila je to loša i glupa odluka i nešto sa čime ću morati da živim", rekao je Felps.

To nije mnogo potreslo kompaniju "Kellogg Co.", na čijim se proizvodima nalaze Felpsov lik. Kada ugovor bude istekao krajem ovog mjeseca, poručili su, neće biti produžen.

"Duvka" nije prvi Felpsov prestup. Malo poslije Olimpijskih igara u Atini 2004. godine, on je uhapšen jer je vozio u pijanom stanju, a pritom nije čak imao ni dovoljno godina da vozi sam. On je tada priznao krivicu i izvinio se navijačima, kojima je poručio da ne rade istu stvar i da se on neće ponoviti grešku.

"Bude me megafoni..."

Poslije novog ispada, on nije siguran kako će negativan publicitet uticati na njegove rezultate u bližoj, ali i daljoj buudćnosti (OI 2012. u Londonu).

"Idem korak po korak, dan po dan. I dalje je dug put do tada. Ali, ja sam se vratio sportu, treniram za ko zna šta... Vratio sam se u vodu i radim stvar koju volim", rekao je Felps, koji neće moći da se takmiči do maja, a potom će imati svega dva mjeseca da nastupima na mitinzima ogleda sa konkurencijom uoči početka Svjetskog prvenstva u plivanju, u Rimu.

Sastav američkog tima za SP biće određen poslije rezultata ostvarenih na nacionalnom prvenstvu od 7. do 11. jula u Indijanapolisu.

U ovom trenutku, Felpsu je plivanje bijeg od problema.

"Svako jutro bude me megafoni u 7.30, fotografi su već tu i tako je već četiri dana... Svako jutro u 7.30 svi su već tu, jer znaju kada odlazim na bazen da treniram. Meni ne preostaje ništa drugo nego da radim ono što je normalno za mene. U ovom trenutku, to je da idem na bazen svaki dan", rekao je Felps.

"Dobijam poruke preko Facebooka, dobre i loše. Mejlove, dobre i loše. Sms poruke, sve dobre. Ovo je vrijeme kada vam je potrebna podrška. Podrška vjerovatno 90 odsto mojih sponzora znači mnogo. I to je nešto na čemu sam im zahvalan", dodao je Amerikanac iz Baltimora.

A, mama Debi Felps?

"Mama nije bila srećna. Podržavala me je sve vrijeme, ali nije bila srećna".

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC