• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ATP ZAGREB: Troicki ispao, "neukusni" Mićo

Marin Čilić je i treći put bio koban za Viktora Troickog. Hrvat je savladao Srbina u polufinalu turnira u Zagrebu - 6:2, 7:5.

 ATP ZAGREB: Troicki ispao, "neukusni" Mićo Izvor: MONDO

Meč je trajao 85 minuta.

U prvom setu je Troicki napravio znatno više neiznuđenih grešaka (22:12), a ključni je bio peti, maratonski gem. Na servis Srbina, 22. teniser svijeta je iskoristio četvrtu brejk loptu.

Drugi set je bio izjednačeniji, ali je domaći teniser oduzeo servis protivniku prvi i jedni put u tom dijelu igre kod rezultata 5:5 i zatim rutinski priveo meč kraju.

Troicki je tokom prvog seta čak tri puta tražio medicinsku pomoć zbog problema sa leđima. Ipak, nije se predavao iako ga je bol vidno kočio da pruži maksimum.

Već tokom prvog medicinskog tajm-auta poslije petog gema, komentator hrvatske televizije, čuveni Mićo Dušanović, je prevazišao sve granice pristojnosti i ukusa.

Pored ostrašćenih komentara, na koje je navikao svoju publiku, počeo je sa insinuacijama vezanim za predaje mečeva srpskih tenisera. Nije zaboravio da pomene ni Novaka Đokovića, kao i da podsjeti da je Troicki prošle godine predao meč Čiliću u Nju Hejvnu.

Dok je Troickom pružana pomoć, Dušanović je "zablistao":

"Evo, ovo je slika na koju smo navikli od srpskih tenisera. Imaju običaj da kad im baš ne ide posežu za ovakvim stvarima".

Čilić je pružio priliku Dušanoviću da se sladi i u nedelju kada će u finalu igrati protiv pobjednika drugog polufinalnog para između Hrvata Ančića i Čeha Henriha.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC