• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

FED KUP: Srbija pobijedila 4:1

Ana je savladala Ajumi Moritu 6:1, 6:2 i povećala vođstvo Srbije na 4:0, da bi Japanke smanjile na 4:1 poslije predaje srpskog dubla.

 FED KUP: Srbija pobijedila 4:1 Izvor: MONDO

Ana Ivanović je samo dotukla Japanke pošto je prethodno Jelena Janković pobjedom nad Sugijamom obezbijedila nedostižno vođstvo i plasman u doigravanje za Svjetsku grupu FED kupa.

Ana je savladala Ajumi Moritu 6:1, 6:2 i povećala vođstvo Srbije na 4:0, da bi Japanke smanjile na 4:1 poslije predaje srpskog dubla.

Kod rezultata 6:4, 5:7, Ana Jovanović više nije mogla da izdrži bol u leđima, pa su ona i Jelena Janković pružile ruku Fudživari i Nakamuri.

Prethodno, drugi reket Japana je odigrala bolje nego prvog dana borbi u beogradskoj "Areni", kada ju je deklasirala Jelena Janković. Ipak, to joj je bilo dovoljno samo da osvoji tri gema što su dva više nego protiv Džej-Džej.

I Ivanovićeva je djelovala opuštenije nego u subotu protiv Sugijame.

"Sigurno je da sam se bolje osjećala drugog dana i pružila bolju igru. Zahvalna sam svima koji su ostali na tribinama iako je pobjednik već bio odlučen prije mog meča", obratila se Ana prisutnima u "Areni".

Razlika u kvalitetu je bila više nego očigledna što pokazuje i rezultat.

Srpska teniserka je napravila šest asova, Japanka nijedan, imala 30 direktnin poena naspram samo 11 protivnice. Doduše, napravila je i tri neiznuđene greške više (19:16) kao posljedica agresivne igre.

"Ovo je nevjerovatno iskustvo, ne može da se poredi ni sa jednim prethodnim iako sam igrala na gren slemovima, brojnim finalima... Znam da ovi ljudi ovako navijaju i kod svojih kuća kada nas gledaju na turnirima, ali ovo ne može da se poredi ni sa čim", ponavljala je vidno oduševljena Ana Ivanović.

Meč je trajao 94 minuta.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC