• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Šešum uspješno operisan, na parketu za tri mjeseca

Rukometaš Srbije Žarko Šešum, koji je prije dva dana povrijeđen u napadu u Vespremu, uspješno je operisan u ponedjeljak u Mađarskoj.

 Šešum uspješno operisan, na parketu za tri mjeseca Izvor: MONDO

Direktor bolnice u Vespremu Arpad Tot izjavio je da je Šešum uspješno operisan posle frakture jagodične kosti i dodao da ljekari planiraju još jednu hiruršku intervenciju na licu srpskog igrača.

Tot je istakao da je u pitanju intervencija kozmetičke prirode, poslije koje bi Šešum mogao da napusti bolnicu. Očekuje se da će igrač Vesprema biti otpušten na kućno lečenje do kraja nedjelje.

Lekarski tim saopštio je da je stanje srpskog rukometaša stabilno kao i da je najvažnije da će on u potpunosti povratiti vid na levom oku, ispod kojeg je polomljena jagodična kost. Ljekari su istakli da bi prema procjenama sadašnjeg stanja Šešum mogao da se vrati na parket za tri mjeseca.

Kozma, Šešum i njihov saigrač iz Vesprema Ivan Pešić napadnuti su u noći između subote i nedjelje u diskoteci "Patriota" u mađarskom gradu.

Napadači, koji su u ponedjeljak uhapjšeni u Austriji, tom prilikom zadali su smrtonosne ubode nožem Rumunu Kozmi u srce, dok su ljekari hrvatskom igraču Pešiću, zbog teške povrede nanijete u leđa, morali da odstrane jedan bubreg. Šešum je frakturu jagodične kosti zadobio prilikom udarca jednog od napadača, dok je pokušavao da pomogne smrtno ranjenom Kozmi.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC