• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vraneš: Favoriti smo u svakom slučaju

"Kada se uporede svi rivali, Španija i Argentina su bile najbolje opcije. Jedino mi je žao što nećemo igrati u Areni", rekao je selektor Fed kup tima.

 Vraneš: Favoriti smo u svakom slučaju Izvor: MONDO

Kada je Srbija za protivnika u prvom kolu Dejvis kupa dobila Španiju, konstatovano je da Novak Đoković i drugovi nisu mogli gore da prođu. Ali u konkurenciji teniserki stvari stoje malo drugačije...

"Protivnik je sasvim u redu, iako nijedan od četiri moguća ne bi za nas predstavljao tešku prepreku. Vidjećemo šta će Španci da pripreme kao podlogu. Ako to bude šljaka, to će odgovarati i našim djevojkama, koje odlično igraju na takvim terenima. Ako bude tvrda, opet nema problema", istakao je selektor Fed kup tima Dejan Vraneš, koji je zajedno sa novinarima pratio izvlačenje parova u beogradskom "Grand kasinu".

Uoči žrijeba u Londonu, znalo se da Srbija može da izvuče jednu od ekipa koje su poražene u četvrtfinalu elitne divizije. Pored Španije, to su bile Francuska, Kina i Argentina.

"Kada se uporede svi rivali, Španija i Argentina su bile najbolje opcije. Jedino mi je žao što nećemo opet igrati u Areni", rekao je Vraneš.

Dušan Orlandić, generalni direktor Teniskog saveza Srbije, takođe je veliki optimista.

"Ove godine nam je žrijeb poslao obe reprezentacije u Španiji. Iskreno se nadam da ćemo biti bolji i u muškoj i u ženskoj konkurenciji. Što se tiče Fed kupa, mislim da smo favoriti i da ćemo konačno ući u Svjetsku grupu".

Selektor Srbije konstatovao je da Španija ima dobar tim, podsjetivši da se odsustvo Medine Gariges osjetilo u meču sa Češkom u Brnu (1:4).

"Karla Suarez Navaro jeste igrala četvrtfinale Rolan Garosa, ali Ana ga je osvojila, a Jelena igrala polufinale. Pa i to je neko mjerilo".

Vraneš se nada da će u vrijeme odigravanja meča (25. i 26. aprila) najbolje teniserke Srbije biti u formi i zdrave.

"Onda bismo sa pravom mogli da očekujemo plasman u Svjetsku grupu".

Na pitanje novinara da li će Bojana Jovanovski, poslije izvjesnih nesuglasica tokom meča sa Japanom, biti pozvana i za narednu akciju nacionalnog tima, odgovorio je potvrdno.

"Naravno! Bojana je talenat kakvog smo dugo čekali, divno i povučeno dijete. Ne postoji nijedan razlog da ne bude u reprezentaciji".

Čelnici TSS u ponedeljak su bili na sastanku sa vodećim ljudima TK Partizan, čiji je Jovanovska član. Da je nesporazum izglađen, svjedoči i odluka crno-bijelih da odustanu od najavljenog saopštenja za javnost.

(N. J. - MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC