• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MTS OPEN: Troicki na tronu

Srpski teniser osvojio MTS Open na Gemaksu pošto je u finalu savladao Slovaka Dominika Hrbatija 6:4 i 6:2.

 MTS OPEN: Troicki na tronu  Izvor: MONDO

Viktor Troicki je mislio da je najbolju partiju pružio u polufinalu čelindžera MTS Open na Gemaksu protiv Olivijea Rohusa, ali je u finalu potvrdio da stasava u vrhunskog igrača - nadigrao je odličnog Slovaka Dominika Hrbatija sa 6:4, 6:2 i osvojio titulu u Beogradu.

Koliko je Troicki bio superioran u finalnom duelu potvrđuje i činjenica da je meč riješio u svoju korist za samo 54 minuta igre, čime je opravdao ulogu prvog favorita turnira.

Iako do sada nije imao priliku da se sretne sa iskusnim Hrbatijem, Troicki je agresivno počeo meč, ne dozvolivši protivniku da preuzme inicijativu na podlozi koja mu najviše odgovara. Dejvis kup reprezentativac Srbije je poslije kraćeg upoznavanja sa rivalom na terenu uspio da napravi brejk i prvi set riješi rezultatom 6:4.

U drugom je bio još dominantniji. Servis ga je odlično služio (72 odsto uspješnosti prvog servisa), zabilježio je ukupno 15 asova i za manje od sat vremena igre zasluženo se dokopao titule u rodnom Beogradu.

"Odlično se osjećam nakon pobjede kod kuće. Ovo je bio divan turnir. Gemaksov turnir jedan od najljepših na kojima sam do sada učestvovao", rekao je Troicki nakon trijumfa.

Troicki, koji je poslije prošlogodišnjeg polufinala ispunio obećanje i rekao da će ove sezone igrati za titulu na Gemaksu, osvojio je 110 ATP poena i 15.300 evra, dok je Hrbatiju pripao ček na 9.000 evra i 65 poena.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC