• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Đoković: Nisam se navikao na otvoren teren

"Napolju, imate elemente koji utiču na igru, poput vjetra, sunca, vrućine, i sličnog... U zatvorenom su uslovi konstatni", rekao je Đoković.

 Đoković: Nisam se navikao na otvoren teren Izvor: MONDO

Prvi nosilac lako je prošao prvo kolo Dubaija. Novak Đoković pobijedio je sa 2:0 (6:3, 6:2) Italijana Flavija Ćipolu, 125. tenisera svijeta, poslije čega je izjavio da je nije zadovoljan svojom igrom.

Kvalifikant Ćipola dva puta oduzeo je servis trećem teniseru svijeta, a u nekoliko navrata imao je brejk šanse...

"Srećan sam što sam prošao bez izgubljenog seta, ali svakako to nije predstava koju sam namjeravao da prikažem. Nisam očekivao da će igrati toliko kratkih lopti. Često je mijenjao brzinu udaraca i to mi nije dozvolilo da uđem u ritam. Ali, ovo je moj prvi meč ovdje, nisam uspjeo ni da treniram dovoljno, tek sam prije dva dana stigao iz Evrope", izjavio je Beograđanin, koji je prošle nedjelje stigao do polufinala ATP turnira u Marseju.

Đoković je u odsustvu Nadala i Federera postavljen za prvog nosioca u Ujedinjenim Arapaskim Emiratima. U nekoliko dana "izašao" je iz hale, na otvoreno.

"Teško je navići se za tako kratko vrijeme, kada igrate napolju, poslije turnira u dvorani. Jer, napolju, imate elemente koji utiču na igru, poput vjetra, sunca, vrućine, i sličnog... U zatvorenom, možete lakše da uđete u ritam nego napolju, jer su vremenski uslovi konstantni. Ali, kao što sam rekao, uvijek vam je potrebno nekoliko dana, što ja nisam imao. To je vjerovatno razlog moje slabije igre danas", objasnio je Đoković, koji će se u drugom kolu sastati sa 66. igračem svijeta, Čehom Janom Hernihom.

Đoković je istog tenisera pobijedio sa 2:0 (7:6, 6:4) na turniru u Marseju.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC