• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

RUKOMET: Selektor Cvetković preuzima Trim?

Selektor rukometne reprezentacije Jovica Cvetković mogao bi uskoro da preuzme ekipu slovenačkog prvoligaša Trima iz Trebnja, prenosi "Sport".

 RUKOMET: Selektor Cvetković preuzima Trim?  Izvor: MONDO

Cvetković, koji je prije osvajanja osmog mjesta na nedavno završenom Svjetskom prvenstvu najavljivao da će napustiti kormilo nacionalnog tima, ipak je po završetku šampionata promenio odluku.

U ugovoru koji je potpisan sa Rukometnim savezom Srbije jasno piše da Cvetković kao profesionalac ne sme da bude angažovan kao klupski trener. Uprkos tome, Savez neće praviti probleme startegu "orlova" da uporede predvodi i neki klub, tako da je izvjesno da će Cvetković već na ljeto moći da pronađe angažman u ekipi Trima, ukoliko sa njima dogovori sve detalje o saradnji.

Cvetković je karijeru počeo u Crvenoj zvezdi, a nastupao je i za šabačku Metaloplastiku i nekoliko inostranih klubova u Njemačkoj, Italiji i Španiji.

Nakon igračke karijere posvetio se trenerskom posliju. Sa Zvedom je u dva navrata osvajao šampionske titule, u sezonama 1996/1997. i 2003/2004. stigao je i do duple krune. Poslednja destinacija bila mu je skopski Metalurg, sa kojim je, takođe, uzeo nacionalno prvenstvo i Kup.

Pored trenerskog posla obavljao je i odgovorne funkcije u trenerskoj organizaciji Beograda i Srbije, čiji je bio predsjednik, i član UO RSS.

Za reprezentaciju Srbije odigrao je više od 100 utakmica.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC