• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

VATERPOLO: Udovičić pozvao dvojicu novajlija

Selektor srspkog vaterpolo tima za turnir u Mađarskoj i meč Svjetske lige protiv Grčke u Atini računa na provereni sastav, uz dvojicu novajlija.

 VATERPOLO: Udovičić pozvao dvojicu novajlija Izvor: MONDO

Savezni selektor Dejan Udovičić odredio je igrače koji će učestvovati u naredne dvije akcije reprezentacije - na turniru u Egeru od 6. do 8. marta i susretu Svjetske lige sa Grčkom, dva dana kasnije u Atini.

Na spisku su golmani Slobodan Soro, Branislav Mitrović (Partizan Rajfajzen), Gojko Pijetlović (Kataro), i igrači Slobodan Nikić (Olimpijakos), Duško Pijetlović (Partizan Rajfajzen), Petar Filipović (Vojvodina OTP), Vanja Udovičić (Pro Reko), Nikola Rađen (Partizan Rajfajzen), Milan Aleksić (Partizan Rajfajzen), Filip Filipović (Partizan Rajfajzen), Živko Gocić (Partizan Rajfajzen), Marko Avramović (Partizan Rajfajzen), Boris Vapenski (Vojvodina OTP), Andrija Prlainović (Partizan Rajfajzen), Stefan Mitrović (Partizan Rajfajzen), Miloš Ćuk (Vojvodina OTP) i Slavko Gak (Budvanska rivijera).

Selektor Udovičić, koji je na spisak uvrstio dvojicu debitanata Borisa Vapenskog i Petra Filipovića iz Vojvodine, istakao je da ekipa neće biti kompletna na okupljanju.

"Naša je želja da budemo što duže zajedno. Ipak, zbog specifičnosti takmičenja i terminima neke stvari rješavamo dogovorom sa klubovima iz inostranstva. Gak će doći direktno u Budimpeštu 6. marta. Pro Reko je pristao da pomjeri termin utakmice sa Brešom sa 11. na 25. mart, zbog Udovičića ali i Moline i Pereza, koji su u Breši. Videćemo sa još nekim kombinacijama, ali je ovo za sada sve u redu", izjavio je Udovičić.

Srspki tim okupiće se u Beogradu 3. marta, a u Eger će krenuti dva dana kasnije. Po završetku turnira u mađarskom gradu, reprezentacija će 9. marta otputovati za Atinu.

Na turniru u Egeru protivnici Srbiji biće selekcije SAD, Rumunije i Mađarske. Izabranici selektora Udovičića u Svjetskoj ligi igraju u prvoj grupi zajedno sa timovima Francuske i Grčke. Srbija je u prvom meču u Novom Sadu, 21. januara, startovala pobjedom nad Francuskom rezultatom 12:6.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC