• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

DK: Obradović u Španiju vodi provjereni kvartet

Selektor Srbije u Španiju na meč prvog kola Svetske grupe Dejvis kupa vodi najbolje igrače - Đokovića, Troickog, Tipsarevića i Zimonjića.

 DK: Obradović u Španiju vodi provjereni kvartet Izvor: MONDO

Selektor teniske reprezentacije Srbije Bogdan Obradović odredio je ekipu koja će se od 6. do 8. marta u Benidormu suprotstaviti selekciji Španije u meču prvog kola Svjetske grupe Dejvis kupa.

Na Obradovićevom spisku nema iznenađenja, pozvana su četvorica najboljih igrača - Novak Đoković, treći teniser svijeta, Viktor Troicki, koji na ATP listi zauzima 44. mjesto, Janko Tipsarević, 47. sa liste najboljih igrača, kao i najbolji dubl igrač Nenad Zimonjić, četvrti na svjetskog rang listi.

Obradović je kao rezervu pozvao i talentovanog Filipa Krajinovića, ali budući da je mladi srpski igrač prijavljen za turnir u Italiji, još uvijek nije potvrđeno da li će biti sa nacionalnim timom u Španiji.

Stručni štab i dio ekipe u Benidorm će stići u subotu, šest dana prije početka zakazanog duela sa zvaničnim osvajačima Dejvis kup pehara, dok će ostali igrači, shodno obavezama na turniru u Dubaiju, naknadno pristizati u Španiju.

Selektor Španije Albert Kosta ranije je saopštio da će za reprezentaciju domaćina nastupati prvi reket svijeta Rafael Nadal, koji kuburi sa povredom kolena, David Ferer, 14. sa ATP liste, Tomi Robredo, koji zauzima 17. mjesto i Felisijano Lopez, 28. igrač svijeta. Rezerva će biti Nikolas Almagro, 23. teniser na listi najboljih igrača današnjice.

U Benidormu jedino neće biti heroja velike pobjede iz prošlogodišnjeg finala u Mar del Plati protiv Argentine Fernanda Verdaska, devetog igrača svijeta, zbog povrede.

Mečevi prvog kola Svjetske grupe Dejvis kupa igraće se od 6. do 8. marta u Benidormu, na terenima u parku Tera Mitika.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC