• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ATP: Marej preti Noletu, pad Viktora i Janka

Na najnovijoj ATP listi Novak Đoković zadržao je treće mjesto sa 9.160 bodova, iza Rafaela Nadala i Rodžera Federera.

 ATP: Marej preti Noletu, pad Viktora i Janka  Izvor: MONDO

Najbolji srpski teniser odmarao je protekle nedjelje, što je Britanac Endi Marej iskoristio i približio mu se na listi na svega 110 bodova razlike (9.050). Noleta sada očekuje težak posao na turniru u Rimu, na kojem će braniti titulu i potruditi se da ne prepusti Mareju treću poziciju svjetske liste.

Đoković je u Rimu postavljen za trećeg nosioca, što znači da će propustiti prvo kolo, dok ga u drugoj rundi očekuje duel protiv boljeg iz meča Potito Staraće (Italija) - Albert Montanjes (Španija).

Viktor Troicki i Janko Tisarević nisu briljirali na turniru u Barseloni prošle nedjelje. Troicki je nakon boravka u Kataloniji pao za četiri mjesta na ATP listi i sada je 40. igrač svijeta (1.445 poena), dok je Tipsarević otišao čak 10 pozicija niže i trenutno je 65. teniser planete sa 1.040 bodova.

Njih dvojica takođe će igrati na turniru Masters serije u glavnom gradu Italije. Troicki će na startu igrati protiv Rumuna Viktora Haneskua, a Tipsarević protiv Argentinca Hoze Akasusa.

Ilija Bozoljac je zabilježio skok od pet pozicija i sada je na 136. mjestu. On ima 593 boda. Boris Pašanski je 184. na ATP listi, što je za dva mjesta bolja pozicija u odnosu na prošli ponedjeljak. Pašanski je do sada osvojio 407 bodova.

ATP LISTA: Rafael Nadal (Španija) 14.890 bodova, Rodžer Federer (Švajcarska) 10.060, Novak Đoković (Srbija) 9.160, Endi Marej (V. Britanija) 9.050, Huan Martin Del Potro (Argentina) 4.580, Endi Rodik (SAD) 4.490, Žil Simon (Francuska) 4.010, Fernando Verdasko (Španija) 3.870, Gael Monfis (Francuska) 3.460, Žo Vilfred Conga (Francuska) 3.455.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC