• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jelena: Nema više eksperimenata!

Da bi izbrisala prefiks "bivša" ispred "igračica Broj 1 na WTA listi", Jelena Janković namjerava da se vrati starom načinu treninga

 Jelena: Nema više eksperimenata! Izvor: MONDO

Poslije odličnih igara tokom FED kup vikenda u Ljeidi, gdje je donijela dva poena našoj reprezentaciji, prvi protiv Martinez Sančez i treći, odlučujući, protiv Medine Gariges, JJ je puna samopouzdanja otputovala u Štutgart, gdje će ove nedelje nastupiti kao treći nosilac na 700.000 dolara vrijednom turniru, na šljaci, ali u dvorani.

Prelazak sa betona, na kojem se nije proslavila ove sezone, na šljaku, dobro je počeo za Jelenu. Ona je pre dve nedelje osvojila prvu titulu u sezoni, u Marbelji. Od tada, kaže da oseća napredak u igri.

"Osjećam kao da se vraćam u formu", rekla je Jelena Janković (24) novinarima u Nemačkoj.

"Neko vrijeme nisam mogla da prepoznam sebe na terenu. Previše sam radila na fizičkoj kondiciji u toku priprema za novu sezonu i to je bio problem", obrazložila je Beograđanka pad sa prvog na četvrto mjesto WTA liste tokom januara, februara i marta.

Jelena je dodala i da je savjete, koji se nisu ispostavili kao pravi, dobila od svog tima. Preporučeno joj je da poboljša snagu i kondiciju.

"Slušate šta tim ima da vam kaže i vjerujete da će to donijeti rezultate. Ali, moje tijelo jednostavno to nije prihvatilo", koja će u Štutgartu braniti titulu osvojenu prošle sezone.

"Više ne izvodim eksperimente. Moj cilj je da pronađem igru i osvojim gren slem. To sam sebi rekla", poručila je Jelena, koja će se u prvom kolu sastati sa Slovakinjom Dominikom Cibulkovom, vjerovatno u srijedu.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC