• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Đogo i Babić glavni krivci za stanje u Borcu?

Legenda RK Borca Rade Unčanin tvrdi da su Boris Đogo i Igor Babić najodgovorniji za katastrofalno stanje banjalučkog kluba.

Štrajk rukometaša Borca m:tel i veliki finansijski problemi nisu ostavili ravnodušnim nekadašnjeg člana "Velikana iz Gospodske ulice"...

Član ekipe crveno-plavih koja je 1976. godine osvojila Kup evropskih šampiona Rade Unčanin smatra da su bivši direktor Boris Đogo i predsjednik Igor Babić glavni krivci za finansijsku dubiozu Borca m:tel.

"Prethodnih godina se nije domaćinski raspolagalo sredstvima, tako da je za našu sredinu bilo dosta pretplaćenih igrača i trenera. Ne sporim njihov kvalitet, ali tolike plate ne bi imali ni u inostranstvu. Bilo je puno štetnih ugovora po klub, a za to su najodgovorniji bivši direktor i predsjednik kluba. Takođe, previše je dovedeno prosječnih igrača za koje je plaćeno obeštećenje, a koji su na kraju iz Borca odlazili za džabe",
rekao je Unčanin za list "Press RS".



Prema njegovim riječima, nisu samo bivši čelnici krivi za trenutnu situaciju...

"Dio krivice snose i Grad Banjaluka, kao i sponzori koji nisu kontrolisali gdje idu sredstva koja oni izdvajaju i kako se troše. Sigurno je da oni nisu davali novac da Borac propadne već da bude bolji. Zato i kažem da su morali mnogo bolje da kontrolišu gdje odlazi njihov novac".

(MONDO, foto: RK Borac)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC