• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

AO: Melburn - Dančević se onesvijestio

Kanadski teniser i dječak koji sakuplja loptice kolabirali tokom drugog dana takmičenja na Australijan Openu zbog velikih vrućina.

Visoke temperature u Melburnu zadaju mnogo problema takmičarima na prvom grend slemu sezone.

Kanadski igrač Frenk Dančević se zbog vrućine onesvijestio u toku meča drugog kola protiv Benoa Pera. Ljekari su mu ukazali medicinsku pomoć nakon što se srušio na terenu, a onda je nastavio duel. On se u pauzama između gemova hladio kesama sa ledom, ali je zatim izgubio meč (7:6, 6:3, 6:4).

I na duelu Kanađanina Miloša Raonića i Španca Danijela Himeno Trevera, koji je takođe igran na nepokrivenom terenu, bilo je posla za ljekare. Dječak koji sakuplja loptice onesvijestio se zbog velike vrućine. Njemu je prvi u pomoć pritrčao Španac, a nakon toga i ljekarski tim.

Mnogi igrači žalili su se na nemoguće uslove za igru. Temperatura u Melburnu je tokom drugog dana takmičenja dostigla 43 stepena Celzijusova.

Organizatori su takmičarima izašli u susret, donekle. Teniserkama su zbog velikih vrućina dozvolili desetominutnu pauzu između drugog i trećeg seta.

Zbog tropskih vrućina na cijelom kompleksu Melburn Parka raspoređeni su veliki ventilatori koji raspršuju vodu, a ima i domišljatih prodavaca koji posjetiocima nude kreme za sunčanje.

(MONDO:Foto: Beta/AP/Aijaz Rah)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC