• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Matić: Kriv sam, Ilić: Ne znam šta se dešava

"Čekao sam da proradi prva postava, ali nije išlo. To je moja greška i preuzimam je na sebe", izjavio selektor "orlova" poslije poraza od Rusije.

Rukometna reprezentacija Srbije doživjela je u srijedu uveče poraz koji bi mogao da je skupo košta. Izuzetno skupo!

U duelu sa ne previše kvalitetnom selekcijom Rusije, srpski tim djelovao je uplašeno, zbunjeno i bezidejno. Pobjeda "baćuški" jednostavno u finišu čak nije ni dovedena u pitanje.

Završnica meča stvorila je sliku koja na početku utakmice nije mogla tako lako da se zamisli. Srpski tim je na startu poveo 9:5 i, činilo se, kontrolisao situaciju na terenu. Ipak, nije bilo tako.

"Ne znam šta se dešava da imamo četiri gola razlike i da se tako, u trenutku, izgubimo. Da li je to do nervoze, da li smo nesigurni u sebe... Umjesto da utakmicu lagano privedemo kraju, jer smo bolja ekipa, desi se da izgubimo. Jednostavno, večeras nismo funkcionisali dobro, naročito u drugom poluvremenu".

Pred "orlovima" je dan odmora, pa duel sa Francuskom.

"Moramo dati sve od sebe da pobijedimo. Toga dana sve treba da se potrefi, da svi imamo svoj dan. Samo tako mozemo da trijumfujemo. Zašto da ne? Nećemo se predati", poručio je kapiten.

Selektor Vladan Matić preuzeo je krivicu za poraz, kao i za konfuznu situaciju u završnici, koju je srpski tim dočekao sa igračem manje zbog preranog ulaska Petra Nenadića u igru sa klupe.

"Promašili smo mnogo zicera. Bili smo nervozni i napravili dvije pogrešne izmjene. Četiri minuta sa igračem manje je bilo previše... Nastao je haos, ušao je sedmi igrač i to je to. Ja sam pogriješio sa izmjenama. Nisam stigao da reagujem. Prvu grešku nisam ni vidio da je bila, a kod druge je Petar želio da uđe prije vremena, imao je veliku želju da postigne gol. Desilo se...", rekao je on.

Selektor je objasnio koji je bio njegov osnovni plan u drugom poluvremenu.

"Čekao sam da proradi prva postava, ali nije išlo. To je moja greška i preuzimam je na sebe. Nadam se da ćemo imati energije i snage da pokažemo više u narednom meču"
, dodao je Matić.

(MONDO, Foto: Fonet/EPA)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC