• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Žalba Radničkog: Gol Šefika - neregularan

Kragujevčani zahtijevaju da se finalna utakmica Kupa Srbije protiv Crvene zvezde odigra ponovo zbog materijalne povrede pravila.

Radnički smatra da je gol Denisa Šefika neregularan, a da je direktno uticao na konačan rezultat i pobjednika takmičenja.

Kako su naveli Kragujevčani u saopštenju prva osnova za žalbu je šut golmana Crvene zvezde prilikom postizanja pobjedonosnog pogotka koji nije bio regularan.

"Poslije izlaska lopte u gol-aut, šut ka golu je mogao biti upućen jedino iz "prve", kao prilikom izvođenja prekršaja iza linije od pet metara.

Prilikom upućivanja lopte ka golu Radničkog, golman Crvene zvezde je napravio prvo dva pokreta a potom i zamah prije nego što je uputio udarac ka golu, što po pravilima nije dozvoljeno i lopta se u ovoj situaciji dodjeljuje protivničkoj ekipi.

Druga osnova za žalbu je usporeni video zapis na kome se jasno vidi da je isteklo vrijeme prije upućivanja udarca na gol i napuštanja ruke golmana Crvene zvezde, na stranu što i sam udarac, kao što je gore i navedeno, nije mogao biti upućen", stoji u saopštenju Radničkog.

Klub iz Kragujevca zbog svega navedenog, zahtijeva da se finalna utakmica ponovi, a sudije zbog materijalne povrede pravila adekvatno sankcionišu.

Crvena zvezda osvojila je trofeja Kupa Srbije pobijedivši Radnički rezultatom 12:11.

(MONDO:Foto:MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC