• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Skupština TSS poslije parlamentarnih izbora

Zakazana Izborna skuština TSS otkazana zbog nepostojanja kandidata koji bi na mestu predsjednika mogao da zameni Vuka Jeremića.

Izborna skupština Teniskog saveza Srbije, koja je trebalo da se održi u utorak, a na kojoj je Vuk Jeremić trebalo da podnese ostavku na mesto predsjednika, odložena je.

Takvu odluku donijeli su čelnici Saveza na sastanku koji je predvodio Jeremić, a prisustvovali su mu i predsjednik Upravnog odbora TSS Toplica Spasojević, direktor Dušan Orlandić, potpredsjednik Radmilo Armenulić, predsjednik TS Vojvodine Milan Jerinkić i predstavnici regiona.

Poslije opsežne diskusije kao glavni razlog odlaganja Izborne skuštine navedno je to da ne postoji drugi kandidat za novog predsjednika.

Nakon sastanka usvojena su dva zaključka - da se na zahtijev regionalnih saveza odlaže sjednica Skupštine TSS zakazana za 28. januar, o čemu je potrebno obavijestiti sve klubove, i da će Upravni odbor u saradnji sa regionalnim savezima, u najkraćem roku održati konsultativni sastanak sa svim predstavnicima regiona u cilju pripreme nove sednice Skupštine.

Milan Jerinkić objasnio je da je najbolje rješenje da se odloži Izborna skuština, kako se ništa ne bi "prelamalo preko koljena". On je najavio da će se naredna sjednica održati tek u martu.

"Naredna sjednica održaće se za nekoliko mjeseci, odnosno tek u martu, poslije parlamentarnih izbora i formiranja Vlade", objasnio je za "Sport" Jerinkić.

Predsjednik TS Vojvodine je naglasio da odlaganje nema veze sa izborima u Srbiji.

"Apsolutno nema nikakve veze sa izborima. Jednostavno, nije bilo kandidata za mjesto predsjednika TSS i to je glavni razlog odlaganja. Poklopilo se da će izbori biti uskoro i želimo da i to sačekamo, jer bismo tako saznali i koliko će sredstava iz budžeta biti izdvojeno za tenis", napomenuo je Jerinkić.

On je potvrdio da je zainteresovan za mjesto predsednika Upravnog odbora. Već je podnio plan i program sa glavnim ciljem da se pomogne klubovima.

"Bitni su i kontinuitet rezultata i jedinstvo. Ukoliko jedinstvo ne postoji, onda smo u velikim problemima. Smatram da smo svi ozbiljni ljudi i da možemo da se dogovorimo. Imaćemo nekoliko mjeseci na raspolaganju i da sredimo završni račun i bilans iz prošle godine. Do tada može svašta da se dogodi, možda čak i Vuk Jeremić ostane na mjestu predsjednika TSS", rekao je Jerinkić.

(MONDO:MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC