• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ZOI: Srbi, ipak, u pet disciplina

I najbolja srpska snouborderka Nina Micić stekla je pravo da učestvuje na Zimskim olimpijskim igrama (ZOI) u Sočiju.

Srbija će na predstojećim, 22. ZOI u Rusiji (7-23. februara) imati predstavnike u pet disciplina.

U ponedeljak je razjašnjeno da će naša ekspedicija brojati i još jednu članicu, Ninu Micić, koja je relokacijom kvota za Soči Srbija dobila kvotu za učešće u snoubord takmičenju.

Micićeva je krajem decembra doživjela tešku povredu leđa, kada je na nju pala skija sa žičare. Ipak, dobila je potvrdu ljekara da će moći da se takmiči u Rusiji. To će joj biti prve ZOI, pošto je prije četiri godine takođe ispunila kvotu, ali bila spriječena da putuje zbog povrede.

Srbija će, dakle, u Sočiju imati predstavnike u pet disciplina: alpskom skijanju, nordijskom skijanju, bijatlonu, bobu i snoubordu.

Pored Micićeve, u Rusiji će se takmičiti Vuk Rađenović, Nikola Milinković, Stefan Vujanić i Miroslav Novaković (bob četvorosjed), Milanko Petrović (bijatlon), Marko Vukićević i Andrija Vuković (alpsko skijanje), Ivana Kovačević (nordijsko skijanje) i Nina Micić (snoubord)

Posada srpskog boba četvoroseda koju čine: Vuk Rađenović, Nikola Milinković, Stefan Vujanić i Miroslav Novaković, bijatlonac Milanko Petrović, alpski skijaši Marko Vukićević i Andrija Vuković, i nordijka Ivana Kovačević biće srpska olimpijska ekspedicija, a danas su svi rekli da je Soči idealna prilika da se stekne neophodno iskustvo, dok su rezultati sa posljednje Zimske univerzijade u Trentinu samo motiv više da se posljednje pripreme obave u velikom stilu.

(MONDO:Foto:Ilustracija)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC