• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PLIVANJE: "22. april" najbolji u Banjaluci

Plivači banjalučkog "22. aprila" sa 106 medalja bili su najuspješniji na četvrtom "Akana svim" mitingu, koji je održan na Gradskom olimpijskom bazenu.

Povodom četiri godine rada bazena, u Banjaluci su oborena i dva bh. rekorda.

Takmičari "22. aprila" osvojili su 45 zlatnih medalja, 28 srebrnih i 33 bronzane. Drugi po uspješnosti bio je banjalučki "Olimp" (18-24-19), a treća mostarska "Orka" (7-8-4). Mihajlo Čeprkalo, plivač "22. aprila", oborio je rekord za mlađe juniore pošto je 200 metara leđno isplivao za 2:16,61 minut, a štafeta "Olimpa" 4x50 m mješovito u sastavu Srđan Jolić, Aleksandar Branković, David Trivić i Nikola Bjelajac oborila je apsolutni rekord rezultatom 1:53:79. Ovaj rezultat je za četiri sekunde bolji od dosadašnjeg rekorda. Po broju medalja najuspješniji su bili Marko Kovačić, Jovan Lekić i Branka Vranješ (svi iz "22. aprila") sa po šest zlatnih medalja.

"Miting je bio malo jači trening i provjera pred Državno zimsko prvenstvo. Zadovoljni smo jer su takmičari ispunili očkivanja", rekla je Luna Bruić, trener u "22. aprilu", a prenijele "Nezavisne novine".

Vedran Mitrović, direktor "Akvane", zadovoljan je mitingom.

"Takmičenje je prošlo u sportskom duhu, borbeno, a bilo je i kvalitetno", rekao je Mitrović i dodao da plivači iz Slovenije, Hrvatske i Srbije nisu došli zbog loših vremenskih uslova.

(MONDO, foto: Aquana.ba)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC