• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bojana: Žao mi je, povreda se proširila

Srpska teniserka poručila javnosti da zbog povrede ruke neće biti u sastavu Fed kup tima protiv Kanade, ali da će svim srcem biti uz naše djevojke.

Selektor ženske teniske reprezentacije Dejan Vraneš, baš kao i njegov kolega Bogdan Obradović, susreo se sa velikim problemima oko imenovanja sastava za meč prvog kola Svjetske grupe II Fed kupa protiv Kanade u Montrealu, nakon što je Bojana Jovanovski saopštila da neće moći da nastupi zbog povrede.

Srpska teniserka obrazložila je da se povreda zgloba iskomplikovala i da zbog toga mora da napravi pauzu i podvrgne se terapijama.

"Nažalost, i ove godine mi je učešće na Australijan Openu donijelo neugodnu povredu zbog koje ću morati da neko vrijeme odsustvujem sa terena. Od bolova u zglobu, problemi su se proširili i na mišiće oko lakta, pa je jedini izbor za mene pauza. Nakon konsultacije sa ljekarom, otkazala sam učešće na turnirima u Dohi i Dubaiju i posvetila se terapijama. Krajem mjeseca, u Parizu sam pokušala da igram i tako ipak pokušam da se stavim na raspolaganje državnom timu, ali mi je poslije meča sa Andreom Petković bilo jasno da je pauza neizbježna", stoji u saopštenju koje je srpskoj javnosti proslijedila Jovanovski.

Ona je poručila da će svim srcem navijati za srpski tim da uspije u "nemogućoj misiji" u Montrealu.

"Ovom prilikom bih željela da od sveg srca pružim podršku selektoru Vranešu i devojkama, u nadi da će se iz Kanade vratiti sa pobjedom. Voljela bih da sam sa vama i nadam se da ćemo već na sljedećim mečevima biti u kompletnom sastavu", dodala je 41. teniserka svijeta.

Duel Kanada - Srbija na programu je 8. i 9. februara u Montrealu, a selektor Dejan Vraneš za taj meč računaće na Vesnu Dolonc, Aleksandru Krunić, kao i debitantkinje Jovanu Jakšić i Ninu Stojanović.
8MONDO:Foto:MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC